Gönderen Konu: Zaragoza Oliveira için yapılan tekliflerin hepsini reddetti  (Okunma sayısı 600 defa)

Çevrimdışı Süper^W0LF

  • 5. SINIF UYE
  • *
  • İleti: 16
  • Puan 0
    • Profili Görüntüle
    • E-Posta
Zaragoza Oliveira için yapılan tekliflerin hepsini reddetti

Zaragoza'nın Ricardo Oliveira için yapılan tüm teklifleri reddetmesi, oyuncunun kiralık olarak başka bir takıma geçmesini sağlamaya çalışan menajerini zor durumda bıraktı.

Menajer Augusto Castro, kulübe dört tane taze teklif sunulduğunu, fakat yönetici Agapito Iglesias ile yapılan görüşmelerde bunların hepsinin reddedildiğini söyledi.

Paris Saint-Germain, Werder Bremen, Galatasaray ve Olympique Lyonnais'un kulübe somut teklifler sunduğunu belirten menajer, bunların hepsine hayır dendiğini açıkladı.

Kulübün küme düşmesiyle beraber Brezilyalı golcünün kiralanması, Zaragoza'nın La Liga'ya dönmesi halinde ise ilk seçenek olarak dönmesi bekleniyordu.

Fakat gelen tekliflerin üç tanesi oyuncuyu tamamen almayı, bonservisinin %60'ına karşılık 14 milyon avro ödemeyi hedefliyordu.

Marca'ya konuşan Castro, "Bunu anlamıyorum. Şu an ne yapabiliriz; onu da bilmiyorum. Ricardo milli takımda oynamak istiyor, antrenörü de onu çağırmak istiyor. Fakat ikinci ligde oynayan bir oyuncu hiçbir zaman çağrılmadı. Çok iyi teklifler var fakat kulüp hiçbirini değerlendirmiyor. Zaragoza oyuncuyu kiralamak için 2, bonservisini satın almak için 10 milyon avro ödemişti. Şimdi oyuncuyu kiralamak için 3 milyon avro, satın almak için ise 14 milyon avro öneren kulüpler var. Fakat hiçbiriyle ilgilenmiyorlar; bunu anlamak mümkün değil." dedi.

Tekliflerin kabul edilmemesinin en önemli sebebinin, yeni antrenör Marcelino'nun göreve gelirken oyuncunun kalmasını şart koşması olarak gösteriliyor.