Gönderen Konu: yeni gözde saviola....  (Okunma sayısı 700 defa)

Çevrimdışı LeGeND-MæN

  • 1. SINIF ÜYE
  • *****
  • İleti: 25.719
  • Puan 1937
  • Cinsiyet: Bay
  • Mangal Yürekli Adam
    • Profili Görüntüle
yeni gözde saviola....
« : 17 Ocak 2007, 15:36:07 »
 Dün gece İspanya Kral Kupası'nda Barcelona'yla Alaves arasında oynanan çeyrek final karşılaşmasına adını yazdıran futbolcu Barcelona'nın Arjantinli yıldızı Saviola oldu.

Barcelona'da oynanan Barcelona -Alaves çeyrek final rövanş karşılaşmasında adeta eski günlerine döndüğünü ispatlayan Saviola, ilk maçta olduğu gibi rövanşta da Barcelona'nın tüm gollerini kaydeden isim oldu. Son haftalardaki inanılmaz çıkışı ile bir anda İspanyol spor gündemine oturan Saviola'nın güzel futbolu, Barcelona Kulübü'nde de sevince yol açtı. Sezon başında takımda yeterli yer bulamayan, hatta Kamerunlu yıldız forvet Eto'o'nun da sakatlanıp 5 ay sahalardan uzak kalacak olmasına rağmen forvet hattında görev almayan Saviola, Barcelona'da yeni gözde oyuncu haline geldi.

Teknik direktör Frank Rijkaard, çeşitli basın açıklamalarında, Eto'o'nun sakatlığının üzerine Saviola'ya takımda daha fazla yer verip vermeyeceği şeklinde soruları yapıcı bir şekilde değerlendirmiş, formda olan her oyuncunun takımda muhakkak yer bulacağını, bunun Saviola ya da başka bir oyuncunun olmasıyla ilgili olmadığını ifade etmişti.

Öte yandan sezon sonunda Barcelona ile sözleşmesi sona erecek olan Arjantinli yıldızın Barcelona'da kalacağı ve kulübün bu oyuncunun Barcelona'da devam etmesi için şimdiden girişimlerde bulunacağı da gelen bilgiler arasında yer aldı. Sezon sonunda serbest kalacağı için bu futbolcuyu kaybetmek istemeyen Barcelona yönetiminin de, sezon sonu gelmeden bu oyuncuyla sözleşme yenilemek istediği ifade edildi.

Bu arada, Saviola'nın sergilediği güzel futbolun aynı zamanda birçok kulübün de dikkatini çektiği hatta ilk olarak gelecek sezon transfer listesinin başında olduğunu belirten ilk kulüp olarak Espanyol dikkat çekmişti.
tarz yaratmak için Ağır Abi OLma!! Ağır Abi Dediğin Sevdimi Tam Sever Giydiğini herkez Beğenir, Saygısı Sonsuz Sevgisi Ebedi Olur..

DAĞLARINA DARGIMIM YAR...