Gönderen Konu: Valencia umutla açtı!  (Okunma sayısı 754 defa)

Çevrimdışı Cemo36

  • 5. SINIF UYE
  • *
  • İleti: 209
  • Puan 165
  • Cinsiyet: Bay
    • Profili Görüntüle
Valencia umutla açtı!
« : 07 Eylül 2008, 22:26:18 »
Geçen sezon Şampiyonlar Ligi gruplarında sonunca olarak başladığı çöküşü teknik direktör değişiklikleri ve aldığı kötü sonuçlarla sürdüren Valencia, La Liga'da 2008-09 sezonunu, gol kralı Güiza'yı Fenerbahçe'ye satan Mallorca karşısında elde ettiği güzel skorla açtı.
Şampiyonlar Ligi grubunu Chelsea, Schalke ve Rosenborg'un ardından son sırada tamamlayarak Avrupa defterini kapattığı yıkımı, teknik direktör değişiklikleri ve aldığı kötü sonuçlarla sürdüren ve bir süre küme düşme adayları arasında gösterilen Valencia, yeni sezon için göreve getirilen Unai Emery yönetiminde yeni sezonu 3-0'lık Mallorca galibiyeti ile açtı.

İspanya Süper Kupası'nı Real Madrid'e kaptırdıktan sonra La Liga'ya odaklanan ve ilk haftada geçen sezonun gol kralı Güiza'yı Fenerbahçe'ye satan Mallorca'yı Mestella Stadı'nda konuk eden "Los Ches" taraftarlarına umut vermeyi başardı.

Karşılaşmanın 34. dakikasında Real Madrid'in transfer gündeminden uzun süre düşmeyen ancak takımıyla olan sözleşmesini uzatan Euro 2008 gol kralı David Villa'nın kaydettiği golle öne geçen Valencia, 38. dakikada Mata ile farkı 2'ye çıkardı ve ilk yarı 2-0 tamamlandı.

Karşılaşmanın 82. dakikasında Vicente ile bulduğu golle daha da rahatlayan Valencia karşılaşmayı 3-0'lık galibiyetle ve 3 puanla tamamladı.

Günün diğer maçındaysa Espanyol, kendievinde konuk ettiği ligin yeni ekibi Vallodolid'i 1-0 mağlup etti.

Katalan ekibine galibiyeti getiren golü 46. dakikada Luis Garcia kaydetti.
DÖNÜŞÜM
                          MUHTEŞEM
                                OLCAK!