Gönderen Konu: West Ham dayanamadı!  (Okunma sayısı 586 defa)

Çevrimdışı Saw

  • 2. SINIF UYE
  • ****
  • İleti: 9.123
  • Puan 1000
  • Cinsiyet: Bay
  • | |......S€N! S€V!Y0RUM......| |
    • Profili Görüntüle
West Ham dayanamadı!
« : 26 Ağustos 2008, 08:10:14 »
Sezonun ilk haftasında Aston Villa deplasmanı Villa Park'ta 4-2 yenilen Manchester City ve Upton Park'ta Wigan Athletic'i 2-1'le geçen West Ham United; Howard Webb'in düdük çaldığı ikinci hafta maçında, City of Manchester Stadı'nda karşılaştılar.

Manchester City'nin hafta içinde 6 milyon Pound karşılığında Hamburg'dan aldığı Vincent Kompany ve Gelson Fernandes'in yerine sahaya çıkan Michael Johnson ilk 11 başladı. Defansta da bazı değişiklikler vardı; Javier Garrido'nun yerine Michael Ball, Kelvin Etuhu'nun yerine Stephen Ireland, Ched Evans'ın yerine de Daniel Sturridge ilk 11'deydi.

Konuk West Ham United'daysa; sakatlıktan dönen golcü oyuncu Dean Ashton dışında Wigan Athletic'i deviren 11'den bir değişiklik yoktu.

Manchester City [3 - 0] West Ham United
65' [1 - 0] Daniel Sturridge
70' [2 - 0] Elano Blumer
76' [3 - 0] Elano Blumer

34. dakikada topa kasti olarak elle müdahale ederek hakem Howard Webb'den sarı kart gören West Hamlı Mark Noble, 4 dakika sonra da yaptığı sert faul sebebiyle ikinci sarı kartı görerek oyundan ihraç edildi ve takımını sahada 10 kişi bıraktı.

10 kişi kalan konuk ekipte şanssızlıklar devam ediyordu; 31. dakikada sakatlanan Carlton Cole'un yerine oyuna giren Hayden Mullins de ikinci yarıya çıkamadı ve yerini Fred Sears'e bıraktı. 11 yaşında Londra ekibinin altyapısına katılan Sears; Frank Lampard, Rio Ferdinand ve Joe Cole gibi yıldız isimleri yetiştiren ve İngiliz futboluna kazandıran West Ham Akademisi'nin yeni ürünü olarak değerlendiriliyor.

Maçta sertlik hakimdi; 55'te de sahayı sedyeyle terk eden Manchester Cityli Micah Richards yerini tecrübeli Alman Dietmar Hamann'a bıraktı. Richards soyunma odasına sedyeyle taşınırken sağlık görevlileri yıldız oyuncuya boyunluk taktı.

Kendi takım arkadaşı Tal Ben Haim'le çarpışarak başına darbe alan Manchester Cityli Micah Richards'ın gerekli kontrollerin ve müdahalenin yapılabilmesi için hastaneye götürüldüğü bildirildi.

Manchester City de 84. dakikada 10 kişi kaldı; 76'da Martin Petrov'un yerine oyuna giren Kelvin Etuhu da sakatlandı, City 3 değişiklik hakkını kullandığı için sahada 10 kişi kaldı.

Hakem Howard Webb; 1 oyuncunun kırmızı kart gördüğü, 3 oyuncunun da sakatlanarak devam edemediği Manchester City-West Ham maçının sonuna 10 dakikalık oynanmamış süre ekledi.

37. dakikada 10 kişi kalan West Ham United rakibine ancak 65. dakikaya kadar dayanabildi, City ligdeki ilk galibiyetini alarak perşembe akşamı Danimarka'da FC Midtjylland'la yapacağı UEFA Kupası maçı öncesi moral buldu.