bence bu eslesme haksizlik hem iyi rakib hem süper takim MANCHESTER UTD. - FULHAM
Alıntı yapılan: bestgamer - 05 Nisan 2007, 19:27:49bence bu eslesme haksizlik hem iyi rakib hem süper takim MANCHESTER UTD. - FULHAMKARDEŞİM UMARIM FARKETMİŞSİNDİR BENİM BU TURNUVADA TAKIMIM YOK VE ADAM KAYIRMAK İÇİN SEBEBİM DE YOK AYRICA KURALARI SEÇERKEN TAKIM SAHİPLERİNİ BİLMİYORDUM VE HALA BİLMİYORUM RASGELE SEÇTİM VE ÇIKTI BENİM YAPABİLECEĞİM BİŞEY YOK OKE?
masumtilki (PORTSMOUTH) 0 - 5 Senceru (N.UNİTED) ---- ilk 30 dk nın sonucu... arkadaş 30. dk dan sonra takımına küfür edip çıktı yendim yani eheuuheu
Alıntı yapılan: Senceru - 05 Nisan 2007, 23:01:43masumtilki (PORTSMOUTH) 0 - 5 Senceru (N.UNİTED) ---- ilk 30 dk nın sonucu... arkadaş 30. dk dan sonra takımına küfür edip çıktı yendim yani eheuuheu kardeşim küfür etmek derken biraz açlşütfen herkes sana küfür ettiğimi sanacak ben sadece si.... böyle maçı dedim takım boktan dedim çıktım yani sana küfür etmedim yanlış anlaşılcak sayende
Alıntı yapılan: masumtilki - 05 Nisan 2007, 23:07:52Alıntı yapılan: Senceru - 05 Nisan 2007, 23:01:43masumtilki (PORTSMOUTH) 0 - 5 Senceru (N.UNİTED) ---- ilk 30 dk nın sonucu... arkadaş 30. dk dan sonra takımına küfür edip çıktı yendim yani eheuuheu kardeşim küfür etmek derken biraz açlşütfen herkes sana küfür ettiğimi sanacak ben sadece si.... böyle maçı dedim takım boktan dedim çıktım yani sana küfür etmedim yanlış anlaşılcak sayendeevet arkadaşlar bana bişey yok ssadece takımına