Gönderen Konu: Susuyorum, çünkü çocuklarımın babası  (Okunma sayısı 925 defa)

Çevrimdışı Abdullah

  • Osc Kurucu
  • 1. SINIF ÜYE
  • ********
  • İleti: 41.478
  • Puan -1500
  • Cinsiyet: Bay
  • qwqwqw
    • Profili Görüntüle
    • Onehost.net
Susuyorum, çünkü çocuklarımın babası
« : 27 Ekim 2009, 21:45:07 »
Susuyorum, çünkü çocuklarımın babası

Eşi Eren Talu’nun kendisini aldatmakla suçladığı Defne Samyeli, “Karşımdakinin çocuklarımın babası olduğunu kendime tekrar tekrar hatırlatmak zorunda kalıyorum” dedi
Türkiye eski güzeli Defne Samyeli ile 14 yıllık eşi mimar Eren Talu arasındaki boşanma davasında ortalık karıştı. Üç hafta önce bir kadınla samimi şekilde görüntülenen ve ardından Samyeli’nin kendisine psikolojik şiddet uyguladığını ve aldattığını iddia ederek 1.5 milyon TL’lik boşanma davası açtığı Talu, eşine karşı savaş açtı. Samyeli’nin kendisini aldattığını ileri süren Talu, eşinin tazminat ve çocuklarının velayeti konusundaki taleplerinden vazgeçmezse ihaneti kanıtlayacağını da öne sürdü. Talu, eşinden 500 bin TL manevi tazminat talebinde de bulundu. Samyeli’nin hakkında üç ay evden uzaklaştırma kararı aldırdığı Talu otelde kalıyor.

Hatemi’yi eleştirdi
Hakkında çıkan haberleri şaşkınlıkla okuduğunu belirten Defne Samyeli ise Milliyet’e yaptığı açıklamada, “Benim de konuşacağım gün gelecek. Şimdilik yargı sürecini etkilememek için susma hakkımı kullanıyorum. Karşımdakinin çocuklarımın babası olduğunu kendime tekrar tekrar hatırlatmak zorunda kalıyorum ve ancak bu şekilde sakinleşebiliyorum” dedi.
Yargı süreci tamamlanana kadar sessizliğini korumayı düşündüğünü belirten Samyeli, eşinin ihanet iddiaları için de, “Eren’in avukatı Kezban Hatemi biliyorsunuz. Bütün bunlar onun başının altından çıkıyor. Şaşkınım ama şimdilik konuşmama kararım var” diye konuştu.

‘İddialar doğru değil’
Samyeli’nin avukatı Ayşegül Andıç ise “Bize henüz Eren Bey’in karşı davasıyla ilgili bir bilgi ulaşmadı. Hafta başı konuyu ele alacağız ama şu süreçte Defne Hanım, özellikle iki çocuğunun ruh sağlığını düşündüğü için susma kararı aldı. Karşı tarafın sözleri onları bağlar. Bu iddiaların hiçbiri doğru değil” şeklinde konuştu.
Avukat Kezban Hatemi ise Eren Talu’nun henüz kendisine vekâlet vermediğini söyledi. Hatemi, “Eren Talu’nun karşı dava dilekçesini siz mi hazırladınız?” sorusuna ise “Yorum yok” yanıtını verdi.


Sibel Can’ın da avukatı
Yüksek tazminatlı boşanma davalarıyla ünlü avukat Kezban Hatemi’nin adı yakın zamanda iki davada daha geçti. Hatemi, Cem Hakko tarafından aldatılan Betina Hakko’nun boşanma davasına bakmış ve Betina Hakko’nun boşanma karşılığı toplam 17 milyon TL tazminat almasını sağlamıştı. Tazminat, Türkiye’deki en büyük tazminatlardan biri olarak dikkat çekmişti. Hatemi son dönemde de eşi Sulhi Aksüt’ün özel kasasının kilidini kırıp 250 bin dolarını aldığını iddia ederek boşanma davası açan Sibel Can’ın avukatlığını yapıyor.
MAGAZİN SERVİSİ