Gönderen Konu: EL ŞAKASI YAPTI ÖLDÜRDÜ!!!!  (Okunma sayısı 719 defa)

Çevrimdışı Mr_Saw

  • Osc Çizik Üye

  • 5. SINIF UYE
  • *
  • İleti: 697
  • Puan 18
  • Cinsiyet: Bay
  • (''v'')
    • Profili Görüntüle
    • E-Posta
EL ŞAKASI YAPTI ÖLDÜRDÜ!!!!
« : 14 Temmuz 2008, 18:14:18 »
Liseli genç kendisine el şakası yapan arkaşını öldürdü..

Bursa’nın Karacabey İlçesi’nde, 15 yaşındaki lise 1'inci sınıf öğrencisi K.G. kendisine el şakası yaptığı için tartıştığı aynı yaştaki arkadaşı İslam Denizhan'ı göğsünden bıçaklayarak öldürdü. K.G. “Bana el şakası yaptı ve sözlü tacizde bulundu. Arkadaşlarımın yanında beni küçük düşürdüğü için öldürdüm'' dedi.
Olay, Karacabey’in Karasu Köyü, Bağlar Mevkii’nde dün 14.30 sıralarında meydana geldi. İlkokul arkadaşı olan lise 1'inci sınıf öğrencisi K.G. ile yaşıtı İslam Denizhan, iddiaya göre geçen hafta, Denizhan'ın K.G.'ye arkadaşlarının yanında el şakası yapıp sözle sataşması üzerine tartıştı.
Denizhan'ın arkadaşlarının yanında yaptığı el şakasını kaldıramayan K.G, dün, çobanlık yapan ve Bağlar Mevkii’nde hayvan otlatan İslam Denizhan'ın yanına gitti. Burada İslam Denizhan ile yeniden tartışan K.G. yanında getirdiği hançer şeklindeki bıçağı Denizhan'ın göğsüne saplayarak kaçtı.
Ağır yaralanan genç çoban, yardım istemek için yaklaşık 100 metre uzakta hayvanlarını otlatan 36 yaşındaki Ramazan Dönmez'in yanına gitmeye çalıştı. Ancak, Dönmez'in yanına ulaşamadan sendeleyerek yere düşüp, can verdi. İslam Denizhan'ın kendisine doğru geldiğini farkeden Dönmez, düştüğünü ve yerinden kalkamadığını görünce yanına gitti. İslam Denizhan'ın, yerde kanlar içinde cansız yattığını gören Ramazan Dönmez, jandarmaya haber verdi.
Olay yerine gelen jandarma, yaptığı araştırmada, İslam Denizhan ile tartışan K.G.'den şüphelenerek ifadesini almak üzere evine gitti. Karasu Köyü Muhtarı Kani G.'nin oğlu olan K.G. jandarma ekiplerini karşısında görünce, panik yaparak suçunu itiraf etti.
Gözaltına alınan K.G., arkadaşını öldürdüğü bıçağı ise köye dönerken yolda attığını söyleyerek, attığı yeri gösterdi. İfadesinde, arkadaşının kendisine el şakası yapmasını kaldıramadığını söyleyen K.G. “Bana el şakası yaptı ve sözlü tacizde bulundu. Arkadaşlarımın yanında beni küçük düşürdüğü için bir anlık öfke sonucu öldürdüm'' dedi.
K.G. Karacabey Adliyesi’ne sevk edildi.