Alıntı yapılan: sir_safak - 02 Şubat 2009, 22:15:32hamza kanka bıde bana oıyunsiteniz.com uzantılı bı adres verırmısın kendı orjn adresımden katılmak ıstemıyrum onlıne olamam ozel nedenlerden dolayı yada ıkı dk da ben baska adresmı alsam kenıdme tamam açalim hemen sana.adresin ne olsun ?
hamza kanka bıde bana oıyunsiteniz.com uzantılı bı adres verırmısın kendı orjn adresımden katılmak ıstemıyrum onlıne olamam ozel nedenlerden dolayı yada ıkı dk da ben baska adresmı alsam kenıdme
Alıntı yapılan: ManSpider111 - 02 Şubat 2009, 22:14:55Benide Manevi Üye kategorisinde eklesen öyle bakarım sadece merak ettim şimdi tamam zeynel misafir olarak bekleriz tabi bu arada rütbe sahibi olmak istiyorsan seni reddetmem.istersen başvuru bölümünden form doldurabilirsin
Benide Manevi Üye kategorisinde eklesen öyle bakarım sadece merak ettim şimdi
Alıntı yapılan: Hamza - 02 Şubat 2009, 22:17:13Alıntı yapılan: ManSpider111 - 02 Şubat 2009, 22:14:55Benide Manevi Üye kategorisinde eklesen öyle bakarım sadece merak ettim şimdi tamam zeynel misafir olarak bekleriz tabi bu arada rütbe sahibi olmak istiyorsan seni reddetmem.istersen başvuru bölümünden form doldurabilirsin yok abi saol şu ikinci dönemin başında itibaren sadece haftasonları açıcam bilgisayarı dersleri düzeltene kadar ondan pek aktif olamam
Alıntı yapılan: Hamza - 02 Şubat 2009, 22:16:19Alıntı yapılan: sir_safak - 02 Şubat 2009, 22:15:32hamza kanka bıde bana oıyunsiteniz.com uzantılı bı adres verırmısın kendı orjn adresımden katılmak ıstemıyrum onlıne olamam ozel nedenlerden dolayı yada ıkı dk da ben baska adresmı alsam kenıdme tamam açalim hemen sana.adresin ne olsun ? kanka sen ne ıstersen onu yap farketmez ozel bı ıstegım yok.
Alıntı yapılan: ManSpider111 - 02 Şubat 2009, 22:20:09Alıntı yapılan: Hamza - 02 Şubat 2009, 22:17:13Alıntı yapılan: ManSpider111 - 02 Şubat 2009, 22:14:55Benide Manevi Üye kategorisinde eklesen öyle bakarım sadece merak ettim şimdi tamam zeynel misafir olarak bekleriz tabi bu arada rütbe sahibi olmak istiyorsan seni reddetmem.istersen başvuru bölümünden form doldurabilirsin yok abi saol şu ikinci dönemin başında itibaren sadece haftasonları açıcam bilgisayarı dersleri düzeltene kadar ondan pek aktif olamam sadece hafta sonları gelirsin işte o zaman bir kaç paylaşim yaparsin.istersen ufak bir site moderatörlüğü vereyim bu sene için sana
[email protected]
Alıntı yapılan: Hamza - 02 Şubat 2009, 22:23:08Alıntı yapılan: ManSpider111 - 02 Şubat 2009, 22:20:09Alıntı yapılan: Hamza - 02 Şubat 2009, 22:17:13Alıntı yapılan: ManSpider111 - 02 Şubat 2009, 22:14:55Benide Manevi Üye kategorisinde eklesen öyle bakarım sadece merak ettim şimdi tamam zeynel misafir olarak bekleriz tabi bu arada rütbe sahibi olmak istiyorsan seni reddetmem.istersen başvuru bölümünden form doldurabilirsin yok abi saol şu ikinci dönemin başında itibaren sadece haftasonları açıcam bilgisayarı dersleri düzeltene kadar ondan pek aktif olamam sadece hafta sonları gelirsin işte o zaman bir kaç paylaşim yaparsin.istersen ufak bir site moderatörlüğü vereyim bu sene için sana site moderatörlügü olur aslında
Alıntı yapılan: sir_safak - 02 Şubat 2009, 22:25:05[email protected] tamam kanka
Ben belki olmam ama Sivas58 veya Arifwels'in ordan onlarla beraber katila bilirim