S.a Beyler
ve tekrar Merhabalar,
ben eskiden çok hata yapmıştım . çoğu kişilerle kavga ettim . ama artık düzeldim ve tekrar dönmek istiyorum, yaptıklarım için herkesten birer birer ÖZÜR DİLERİM . İnşallah beni affedersiniz Kötü günleri geride bırakalım ve önümüze bakalım . hepimiz hep beraber OYUNSİTENİZ'i büyütelim . bundan sonra kavga değil en ufak tartışma çıkmasın .
Ben 0'dan 0'mesajla yepyeni halimle başlamak istiyorum, ve bunun için benim sizin desteğinize ihtiyacım var .
Gelelim Çolak karakterine ben geçenlerde tekrar hamza'lan konuşmuştum ve siteye gelmek istediğimi yazmıştım . öncellikle yemeğe gidiceğini ve orada bu konuyu düşünüceğini söyledi, bekledim geldi ve bu fikiri anlattı . Benim çolak olucağımı ve hamzanın İlk okul arkadaşı gibi göstermemiz İngiltere felan yapmacıktı . ama sitedeki halimi sizde gördünüz ve aynen böyle olucaktım ve şımdık olucağımda . Siz bana sadece şans vermeniz gerekir ama bu şanstada soğuk davranmıyalım birbirimize bunu benden nefret edenlere ve beni sevmiyenlere söylüyorum . LÜTFEN diyorum özellikle Cüneyt, Engin vb. gerisini bilmiyorum soğuk olanlar Cemil ve volkan diye biliyorum .
Artık Herşey Size Kalmış, Beraber OYUNSİTENİZ'İ Büyütelim . Mesutun dediği gibi Abi-Kardeş geçinelim Şu 3 günlük dünyada .
Saygılar ve Sevgiler,
Tolga