Gönderen Konu: BU YIL KAN AKACAK  (Okunma sayısı 10824 defa)

Çevrimdışı izmirli2

• 1. SINIF ÜYE
  • Puan 2548
  • karakartal
    • Profili Görüntüle
BU YIL KAN AKACAK
« Yanıtla #60 : 20 Ağustos 2007, 00:10:55 »
ya olum bu kadr aartmayın ya karagümrükte ii ama yalnız başına hiç bişi olmaz allen67 nin dediğinin , kdr katılıorum  ŞIYI herkes kavgacı oalrak tanıdı ama ÇARŞI  sdce spor grubu deil kültürel bir gruığ haline gelmiştir. grkse  nükleer enerji fln muhabbeti wardı hmn pankrtat açtılar
çarşı nükleer enerjiyede karşı vs...Karagümrük fln dion haberlere çıkçak kaç günden beri bakıom görememdim kanka   sen asıl beşiktaş bursa maçının  ertesi günü gazeteleri okuda görr!!!
Bizler futbolun deil BEŞİKTAŞI n arkasındayız  bırakın futbolu misket oynasa bile BEŞİKTAŞ taraftarıyız  

Küfüre karşıyız çünkü BEŞİKTAŞ lıyız.Futbol barıştır.Futbol kardeşiliktir.Herşeyin üstüne çekelim bir kemer ama son bir kez YAR..MI YE fener

Çevrimdışı ALLEN67

• 5. SINIF UYE
  • *
  • Puan 3
    • Profili Görüntüle
    • E-Posta
BU YIL KAN AKACAK
« Yanıtla #61 : 20 Ağustos 2007, 09:03:43 »
BUDA 2.LİNK

BEŞİKTAŞ-KARAGÜMRÜK KARDEŞLİĞİ ;) ;)

KONUŞSANA EVLADIM NİYE SUSTUN
Susmadım mesajı yazdıktan sora Adanaspor maçın gittim o nedenle cwp yazamadım...
1.si ben sana Çarşı Karagümrük dost değil felan demedm Çarşı öle her önüne gelen kavgaya karışan piskopatlardan kurulma grup gibi göstermişin işte ortalık kopacak Çarşı gelecek felan Çarşı bir ruhtur herşeydir bir taraftar grubundan çok fazlasıdır...
2.si Beşiktaş taraftar grubu denilince akla ilk tabikide Çarşı gelir.
3.sü Karagümrük Beşiktaş kardeş takım olabilir başımızın üstünde yerimiz war yeterki adımızı kirletmeyin.
4.sü maça gittiqim için haberleri izleyemedm ama nette spor sitelerinde olay göremedm eger olay olduysa bunu yayınlayan bi sitenin linkini de atarsan sevinirim...
FOREWER >>>FIFA and BJK<<<

Çevrimdışı ALLEN67

• 5. SINIF UYE
  • *
  • Puan 3
    • Profili Görüntüle
    • E-Posta
BU YIL KAN AKACAK
« Yanıtla #62 : 20 Ağustos 2007, 09:04:56 »
ya olum bu kadr aartmayın ya karagümrükte ii ama yalnız başına hiç bişi olmaz allen67 nin dediğinin , kdr katılıorum  ŞIYI herkes kavgacı oalrak tanıdı ama ÇARŞI  sdce spor grubu deil kültürel bir gruığ haline gelmiştir. grkse  nükleer enerji fln muhabbeti wardı hmn pankrtat açtılar
çarşı nükleer enerjiyede karşı vs...Karagümrük fln dion haberlere çıkçak kaç günden beri bakıom görememdim kanka   sen asıl beşiktaş bursa maçının  ertesi günü gazeteleri okuda görr!!!

Tşk ederm kardeş bende sana katılıorum zaten Çarşının nasıbir güç,ruh, taraftar grubu herkes biliyor tartışmaya da gerek yok zaten...

Çevrimdışı ALLEN67

• 5. SINIF UYE
  • *
  • Puan 3
    • Profili Görüntüle
    • E-Posta
BU YIL KAN AKACAK
« Yanıtla #63 : 20 Ağustos 2007, 09:06:12 »
Ayrıca Karagümrük - Beşiktaş
         Kasımpaşa - Fenerbahçe dostlukları vardır bunları kimse de inkar edemez...

Çevrimdışı Force23

• 1. SINIF ÜYE
  • Puan 334
  • !!ƒяєєѕтуℓєя!!
    • Profili Görüntüle
BU YIL KAN AKACAK
« Yanıtla #64 : 20 Ağustos 2007, 09:11:31 »
çarşı nükleer enerjiyede karşı vs...Karagümrük fln dion haberlere çıkçak kaç günden beri bakıom görememdim kanka   sen asıl beşiktaş bursa maçının  ertesi günü gazeteleri okuda görr!!!

Tşk ederm kardeş bende sana katılıorum zaten Çarşının nasıbir güç,ruh, taraftar grubu herkes biliyor tartışmaya da gerek yok zaten...

Çarşıyla karşıkaya , kocaeli spor , işte bölgeseller bilmemne kıyaslanamaz asla birbirine karıştırılmamalıdır.Türkiyenin zaten en büyük taraftar grubu ÇARŞI bunu zaten Beşiktaş - Fenerbahçe Maçında gösterdi isterseniz kanıtlıyayım ...!!
Only God Can Judge Me !!
They''ll Never Take Me Alive

Çevrimdışı m3t3d1nh0

• 1. SINIF ÜYE
  • Puan 9028
  • olm kişisel mesajdan sanane
    • MSN Messenger - m3t3_d1nh0@windowslive.com
    • Profili Görüntüle
BU YIL KAN AKACAK
« Yanıtla #65 : 20 Ağustos 2007, 09:18:03 »
dün t.i.y möaçı vardı kavga çıktı gittim maç abilet almadan girdik saten bağırmaktan sesimiz kısıldı 3-1 yendik hatayı hatay ın plakasını yazdık 3-1 31

Çevrimdışı Force23

• 1. SINIF ÜYE
  • Puan 334
  • !!ƒяєєѕтуℓєя!!
    • Profili Görüntüle
BU YIL KAN AKACAK
« Yanıtla #66 : 20 Ağustos 2007, 09:49:38 »
dün t.i.y möaçı vardı kavga çıktı gittim maç abilet almadan girdik saten bağırmaktan sesimiz kısıldı 3-1 yendik hatayı hatay ın plakasını yazdık 3-1 31

Ne alaka konuyla  ???
Only God Can Judge Me !!

Çevrimdışı izmirli2

• 1. SINIF ÜYE
  • Puan 2548
  • karakartal
    • Profili Görüntüle
BU YIL KAN AKACAK
« Yanıtla #67 : 20 Ağustos 2007, 11:33:58 »
BUDA 2.LİNK

Susmadım mesajı yazdıktan sora Adanaspor maçın gittim o nedenle cwp yazamadım...
1.si ben sana Çarşı Karagümrük dost değil felan demedm Çarşı öle her önüne gelen kavgaya karışan piskopatlardan kurulma grup gibi göstermişin işte ortalık kopacak Çarşı gelecek felan Çarşı bir ruhtur herşeydir bir taraftar grubundan çok fazlasıdır...
3.sü Karagümrük Beşiktaş kardeş takım olabilir başımızın üstünde yerimiz war yeterki adımızı kirletmeyin.
4.sü maça gittiqim için haberleri izleyemedm ama nette spor sitelerinde olay göremedm eger olay olduysa bunu yayınlayan bi sitenin linkini de atarsan sevinirim...
ewt kardeşim ztn biz çarşı izmir arsında bi laf vardır
BİZ BAŞKA SEVDALARA KAPALIYIZ.KAVGAYA FLN GİRİOSAK SDCE SEVDAMIZ İÇİNDİR.yani kavgacı grup deiliz herkes bunu öle bilsin
Bizler futbolun deil BEŞİKTAŞI n arkasındayız  bırakın futbolu misket oynasa bile BEŞİKTAŞ taraftarıyız  

Küfüre karşıyız çünkü BEŞİKTAŞ lıyız.Futbol barıştır.Futbol kardeşiliktir.Herşeyin üstüne çekelim bir kemer ama son bir kez YAR..MI YE fener

Çevrimdışı ALLEN67

• 5. SINIF UYE
  • *
  • Puan 3
    • Profili Görüntüle
    • E-Posta
BU YIL KAN AKACAK
« Yanıtla #68 : 20 Ağustos 2007, 19:35:33 »
BUDA 2.LİNK

ewt kardeşim ztn biz çarşı izmir arsında bi laf vardır
BİZ BAŞKA SEVDALARA KAPALIYIZ.KAVGAYA FLN GİRİOSAK SDCE SEVDAMIZ İÇİNDİR.yani kavgacı grup deiliz herkes bunu öle bilsin

Bilen biliyor kardeş sen kafanı yorma...Ayrıca bizim dışarıya adımızı duyuran en önemli Çarşının bölgesindensiniz tebrik ederm haftaya G.antep -Beşiktaş maçına Çarşı Adana olarak 4 otobüs gidicez sizleride bekleriz...

Çevrimdışı FeaRLeSs

• 1. SINIF ÜYE
  • Puan 2731
    • MSN Messenger - tello_hazer1903@hotmail.com
    • Profili Görüntüle
    • E-Posta
BU YIL KAN AKACAK
« Yanıtla #69 : 20 Ağustos 2007, 23:50:52 »
susn amma büyüttünüz konuyu

Çevrimdışı Force23

• 1. SINIF ÜYE
  • Puan 334
  • !!ƒяєєѕтуℓєя!!
    • Profili Görüntüle
BU YIL KAN AKACAK
« Yanıtla #70 : 21 Ağustos 2007, 00:26:36 »
susn amma büyüttünüz konuyu

Ewet konu saçma olunca böle oluyor nese dağılın kilit vuruom açanın ....!
Only God Can Judge Me !!

Çevrimdışı Abdullah

• Osc Kurucu
  • 1. SINIF ÜYE
  • Puan -1500
  • qwqwqw
    • Profili Görüntüle
    • Onehost.net
BU YIL KAN AKACAK
« Yanıtla #71 : 26 Ağustos 2007, 10:56:56 »
KİLİT AÇIKTIR.