Muğla'nın Bodrum ilçesinde geçirdiği trafik kazasında yaralanan şarkıcı ve oyuncu Barış Akarsu'nun hayati tehlikesinin sürdüğü bildirildi.“Yalancı Yarim” adlı dizinin çekimleri için bulunduğu Bodrum'da geçirdiği trafik kazasında yaralanan ve Özel Bodrum Hastanesinde tedavisi devam eden Barış Akarsu'nun sağlık durumuyla ilgili açıklama yapıldı.Akarsu'nun yakınlarından Metin Sözüçetin'un okuduğu açıklamada, hastanın solunum cihazına bağlı olarak yoğun bakımda tutulduğu bildirildi.Akarsu'nun beyninde ödem oluştuğunu belirten Sözüçetin, şunları kaydetti:“Akarsu'nun kafatasında ve köprücük kemiğinde kırık var. Beyinde meydana gelen ödem ve eziklik tedavi ediliyor. Damarlar ödemden dolayı sıkışmış durumda. Ödemi yenmek için uygulanan ilaç tedavisi başarılı olamıyor. Tomografi sonucuna göre dün geceye göre ödemde artma var.”
abı valla burda duydum kısa surelı bır sok gecırdım allah yardımcısı olsun yalancı yarımıde ızlerım kacırmam
wallahi benimde tek izlediğim dizi yalancıyarimdi adama nazar değdi resmen yazık çok yazık
beyler haberler kötü bunları hiç vermek istemiyorum ama yaşaması mucize diyolar ödemde azalma yerine artma varmış allah yardımcımız olsun