Gönderen Konu: Kadın ve Erkek Çorap Modelleri Aycacorap.com adresinde!  (Okunma sayısı 287 defa)

Çevrimdışı Hamza

  • Osc Kurucu
  • 1. SINIF ÜYE
  • ********
  • İleti: 161.413
  • Puan 13008
  • Cinsiyet: Bay
  • Dünyanın En Çok Mesaj Gönderen Üyesi :))
    • Profili Görüntüle
    • Hosting
Kadın ve Erkek Çorap Modelleri Aycacorap.com adresinde!

Giyim ve tarzın giderek daha da önemli bir hale geldiği zamanımızda sadece dış giyime değil, iç giyime de özen göstermek gerekiyor. Sırf bu düşünceden kaynaklı üretim ve imalat yapan iç giyim firması, modaya uygun tasarımlarıyla insanların tercih edebilecekleri iç giyim ürünlerinin piyasaya sürülmesine çalışıyor. Aycacorap.com sitesinde, modanın estiği rüzgara uyarak kadın çorap, erkek çorap ve çocuk çorapları alanında en iyi ve kaliteli üretimleri modern üretim tesislerinde gerçekleştiriyor.

Neden iyi bir çorap giymelisiniz?

Hayat her zaman sürprizlerle doludur. Bazen ummadığınız şeyler, tahmin edemeyeceğiniz olaylar başınıza birden gelebilir. Giydiğiniz çoraba dikkat etmemenin sonucu, davet edildiğiniz bir mecliste çoraplarınızdan ötürü bile komik duruma düşmenize sebep olabilir. Giyiniş tarzının kombin olarak önemli bir ahenk yaratması gerektiği kuralı, insanların birbirlerinin giyinişine olan dikkati daha da arttırmış durumda. Eğer giyiminizi kaliteli ve modaya uygun bir çorapla desteklemediyseniz, oldukça sırıtan bir kombin tarzının meydana gelmiş olması muhtemel. Bu nedenle alacağınız çorapların alelade bir üretim sonucunda ortaya çıkmış olmaması gerekir. Üzerinde modanın efektlerini ve sanatını barındırmalıdır.

Modaya uygun üretim…

Aycacorap.com üretimde dikkat ettiği en hassas noktalardan birisi modaya uygun imalattır. Bu nedenle firma, markasının bilinirliğini arttırmakta ve üretim üslerini büyütmektedir. Alacağınız çorapta dikkat etmeniz gereken noktanın sadece modaya uygunluğu olduğunu söylemek yanlış olur. Bunun yanında kesinlikle kalitesine de dikkat etmeniz gerekir. aldığınız çorabın birkaç hafta sonra delinmesi ve sökülmeye başlanması istenilecek bir durum değil. Bazı üreticiler kalitesiz iplik malzemeleri kullanarak çorap üretiminin kalitesini düşürebilirler. Bu tür üretimler sonucunda satılan çoraplar toplu halde çok ucuz fiyata satılır. Fiyat çok cazip gelse de çorabın giyilme süresi sadece birkaç haftadır.

Kalite sadece tasarım değildir

Kadın çorap modelleri, erkek çorap modelleri ve çocuk çorap modelleri üretiminde dikkat edilen bir diğer önemli nokta, kaliteli hammadde kullanılarak üretimin gerçekleşmesidir. Sadece göze hitap eden modaya uygun çorapların üretilmesi başarı veya kalite anlamına gelmez. Tasarımsal ahenk ve estetik kadar çorabın kullanım süresi ve işlevi de kaliteyi belirleyen unsurlar arasında. Firma bu anlamda ileri teknolojiye sahip bilgisayarlı makineler, kaliteli işçilik ve malzeme kullanmaktadır.

5 milyondan fazla üretim…

Kadın patik, erkek ve çocuk patikleri, modanın ritüellerini ve figürlerini taşıyan renkli ve kaliteli ürünlerdir. Firma bu ürünleri Türkiye’nin her noktasına ulaştırmaktadır. Konya’da bulunan üretim tesislerinden 5 milyon çiftten fazla erkek, kadın ve çocuk çorapları üretimi yapılarak piyasaya sürülmektedir. kadın çorap modellerinde estetiklik ve endam ön planda olurken, çocuk çoraplarında daha cafcaflı modellerin üretimine dikkat edilmektedir.

Bir küçücük dükkan idik…

Aycacorap.com firması, 1996 senesinde 5 makineye ve 5 personele sahip bir iplikçi dükkanı olarak hayatına başladı. Daha sonra iplik üretiminden çorap imalatına geçişi sağlayan çalışmalarla büyüdü. Bugün ise firmanın bilgisayarlı üretim tesisleri ve 50’den fazla personeli bulunmaktadır. Firmanın başarısının ardındaki gerçek, modaya uygunluk, kalite, müşteri ihtiyaçlarına cevap verebilen üretimdir. Küçük bir işletme iken bugün büyük bir çorap üreticisi durumuna gelen şirket, marka olma yolunda da birçok mesafe kat etmiş ve çalışmalarına neticesinde lider çorap markaları arasına girmeyi başarmıştır.

http://www.aycacorap.com.tr