Gönderen Konu: Driv3r İstanbul 433 MB ripli  (Okunma sayısı 1324 defa)

Çevrimdışı onurates2703

  • Osc Co-Admin
  • 5. SINIF UYE
  • ****
  • İleti: 735
  • Puan 1056
  • Cinsiyet: Bay
  • ONUR ATEŞ
    • MSN Messenger - onurates2703@hotmail.com
    • Yahoo Instant Messenger  - onurates2703@yahoo.com.tr
    • Profili Görüntüle
    • Parapsikoloji!
Driv3r İstanbul 433 MB ripli
« : 17 Şubat 2009, 18:36:57 »
Bir Kerede İndirmek İsteyenler
http://depositfiles.com/files/7694068
Part olarak İndirmek İsteyenler
http://www.filefactory.com/file/9d8584/n/Driver_3_By_TBF_www_oyuncehennemi_com_part1_exe
http://www.filefactory.com/file/b0d38e/n/Driver_3_By_TBF_www_oyuncehennemi_com_part2_rar
oyun kontrolunde sorun yaşayanlar
Oyun Kontrolinde Sorun Yaşayanlar İçin Bunu Driver 3 Klasör Girin Saves Girin Arsiv Cıkarın Oraya Atın
http://rapidshare.com/files/144865327/D3P_Ice555.rar.html
Sistem Gereksinimleri

Pentium IV 2 GHz İşlemci

256 MB RAM

64 MB Hardware T&L-uyumlu grafik kartı

Oyun İçi Görüntü

Sultan Ahmet camii

Sultan Ahmed Meydanı (Dikilitaş,Çemberlitaş)

Sultan Ahmed Meydanının Arkası

Beyoğlu

Yeni Cami

Taksim Meydanı

Süzer Plaza

Atatürk Kültür Merkezi

İnönü Stadı

İnönü Stadı İç ve arkada süzer plaza...

Galata Kulesi

Bu kemerin adını bilmiyorum Ama sanırsam fatihteki unkapanının ordaki bozdoğan kemeri olması lazım

Dolmabahce Sarayı


Oyun Hakkında

İlk olarak 1999 yılında karşımıza çıkan Driver’da, koskoca bir şehirde özgürce dolaşıp çeşitli görevleri yerine getirmeye çalışıyorduk. Bu oyunun ardından tam bir yıl sonra Driver 2 ile karşımıza çıkan Reflections Interactive, yaklaşık 3 yıldır serinin üçüncü oyunu olan Driv3r üzerinde çalışmalarına devam ediyor.

Oyun üzerinde bu kadar uzun süre çalışmalarına rağmen bizlere oyun hakkında fazla bir bilgi ve görüntü vermekten kaçınan yapımcılar sonunda kesenin ağzını da açtılar ve şu an için oyun hakkında oldukça fazla bilgiye sahibiz.


İlk iki oyun arcade özellikleri ile ön plana çıkmıştı. Daha sonra piyasaya çıkan GTA 3 ve Mafia gibi oyunlar ise tüm bunları özgün birer senaryo ile harmanlayarak hem de istediğimiz arabaları kullanma fırsatını vererek yapmayı başarmışlardı. Bu iki oyunun Driver’dan esinlendiği gibi şimdi de Driv3r ile rollerin değiştiğini görmekteyiz. Bu seferde Driv3r’ın yapımcıları bu iki oyundan birer parça alarak çok daha farklı bir oyun yapma peşinde koşuyorlar. Yalnız eski Driver oyunlarındaki mantığı koruyacak şekilde karşımıza Undercover, Driver ve Survival isimlerinde 3 farklı modta çıkmayı düşünüyorlar. Undercover; aynı GTA 3 ve Mafia’daki gibi bir hikaye modundan oluşuyor. Bu bölümde kahramanımızla tümü birbirini takip eden 30 görevi tamamlamaya çalışacağız. Tüm bu görevlerde aynı GTA’da olduğu gibi arabamızdan inerek başka bir arabayı gasp edebilecek, silahlarımızla etrafa korku saçabileceğiz. Survival modu ise; TV ve Hollywood araba takip sahnelerinin yoğunlukta yaşanacağı bir bölüm olacak. Bu bölümde sürekli aynasızları peşinizde bulacaksınız. Yapımcılar özellikle bu takip sahnelerinde oldukça iddialılar. Piyasadaki en iyi “araba takip simülasyonu” olacak diyorlar. Son oyun modumuz ise Driver bölümü. Bu bölüm, ilk iki Driver oyununda da olan ve etrafta özgürce dolaşıp çeşitli mini oyunları tamamladığımız bir bölüm olacak. Bu şekilde eski oyuncuları da unutmamış olduklarını göstermiş oluyorlar.

Undercover bölümündeki hikaye moduna daha yakından bakarsak; biz Tanner isminde bir polisiz ve araba kaçakçılığı yapan Calita isminde güzel mi güzel bir hatunu durdurmak üzere görevlendiriliyoruz. Bu kaçakçılığı yapan çete, arabaları Amerika’dan önce Avrupa’ya daha sonrada Rusya’ya aktarıyor. Hikaye modu, Miami’de başlayarak önce Frasnsa’ın Nice kentine uzanacak, sonrada İstanbul’da sona erecek. Survival modunda ki araba takip sahnelerinde ise 70 ve 80’lerin ünlü filmlerinin yanında; Ronin, The Driver, Bullitt, French Connection gibi günümüz filmlerinden de esinlenilmiş.

Driv3r’ın Grand Theft Auto serisine en çok benzeyen yanı ise araç çeşitliğinde görülüyor. Kullanabileceğimiz 70 çeşit aracın içinde; binek arabalar, spor arabalar, Van’lar, motosikletler, sürat motorları ve otobüsler de bulunuyor. Yapımcılar özellikle de araç modellemeleri üzerinde fazlasıyla uğraşıyor. Arabalar gerçeğine yakın bir biçimde modellenmenin yanında oldukça etkileyici bir fizik motoru da hazırlanıyor. Bu yeni fizik motoru sayesinde otomobillerin hasar alma noktaları arttırılıyor ve bu noktalardan herhangi birine bir darbe olduğunda o parçanın dağılması ve kopması sağlanıyor. Sadece otomobiller değil tüm çevre birimleri için de bir fizik motoru hazırlanıyor. Yani yolda karşınıza çıkacak herhangi bir şeyin şeklini de ona çarpmanızla değiştirebileceksiniz ve etraftaki bu cisimler sürüşümüzü de olumsuz etkileyebilecek. Ve en önemlisi bu fizik motoru için yapımcılar yaklaşık 4 senedir uğraşıyorlar!..


Oyunda; aralarında İstanbul’un da bulunduğu 3 farklı şehirde bulunabileceğiz. Diğer ikisi ise Fransa’ın Nice ve Amerika’ın Miami kentleri. Büyük ihtimalle de hikaye modunda ki görevleri yapmadan bir sonraki şehre kavuşamayacağız. Hikayemiz Miami’ de başlayıp da, Nice’den İstanbula’a uzanacağı için İstanbul’u oynamak için bayağı bir bekleyeceğiz gibi görünüyor. Eğer esaslı bir final olacaksa beklemeye de değer aslında. Diğer yandan, özellikle de bizler için İstanbul’un nasıl modelleneceği ayrı bir merak konusu ve eğer yayınladıkları trailer’lar da ki gibi bir İstanbul yaratıyorlarsa pekte hoş olacağa benzemiyor. Çünkü trailer’lar da hep eski tarihi evleri görünüyordu. Bu Nice içinde geçerli ama umarız boğazın o muazzam güzelliğini oyuna yansıtabilirler!..

Diğer yandan bu üç şehrin 31.000 gerçek binadan oluştuğunu, her şehir için 30 mil/karelik alan oluşturulduğunu ve her şehre özgü önemli tarihi binalarında özenerek hazırlandığını söyleyelim. Yani üst paragrafta Boğaz manzarası için bulunduğum dilek hiçte gerçekleşmeyecekmiş gibi görünmüyor.

Oyunda her şeyin gerçeğe yakın olmasını isteyen yapımcılar silah çeşitliliğinde de buna özen gösteriyor; Desert Eagle, Baretta, Mac-10 gibi silahların yanında el bombaları da oyunda sizleri bekleyecek. Yine aileler tarafından tepki görecek bir oyun ile karşılaşabiliriz. Söylemedi demeyin!..
________________________________________________________________________
oyun sadece İstanbul'u gezmek için Vice city gibi yapmay çalışmışlar ama olmamış polis bi kere takıldımı bi daha gitmiyor para fln da yok sadece silah var ve araba çalıyosunuz belli bir amacı yok
Kesinlikle Çalışıyor ve Ripli
İletişim : onurates2703[at]yandex.com
 

Müzik dinle

Çevrimdışı Hamza

  • Osc Kurucu
  • 1. SINIF ÜYE
  • ********
  • İleti: 161.434
  • Puan 13008
  • Cinsiyet: Bay
  • Dünyanın En Çok Mesaj Gönderen Üyesi :))
    • Profili Görüntüle
    • Hosting
Re: Driv3r İstanbul 433 MB ripli
« Yanıtla #1 : 17 Şubat 2009, 21:18:08 »
istanbulda yaşayan istanbulu tanıyan bilen herkes oynasın.grafik kartınız da iyiyse gerçekten yaşamiş gibi oluyor insan zevkli oyundur tavsiye ederim gençler