Gönderen Konu: War And Peace (PC)  (Okunma sayısı 512 defa)

Çevrimdışı Force23

  • 1. SINIF ÜYE
  • *****
  • İleti: 32.652
  • Puan 334
  • Cinsiyet: Bay
  • !!ƒяєєѕтуℓєя!!
    • Profili Görüntüle
War And Peace (PC)
« : 03 Ağustos 2007, 01:03:40 »
Bu yılın RTS için biraz durgun geçeceğini düşünürken birden yılın ilk bombası patladı. Zaman olarak 19.yy'ın seçildiği War and Peace ismi dışında üstünde bayağı çalışıldığı belli olan bir oyun. Daha doğrusu üstünde çalışılmış eksik bir oyun diyebiliriz WaP için.

Just Like a Pill

Üstünde çalışılmış çünkü tam 179 tane şehir gerçek hayattaki gibi modellenmiş. Karışık bir poltik yapısı ve kontrol sistemi var. Savaşa girmek o kadar kolay değil. Yani savaştan çıkarınız hangi oranda olacak ve savaş için yeterli sebebiniz varmı, bir savaşa girdiğiniz zaman diğer ülkelerin tepkileri ne olabilir bunların hepsini göz önünde bulundurmanız gerekiyor. Tabii bunların hiç birini düşünmeyebilirsiniz ama bu faktörlere dikkat ederseniz oyun bir nebze daha kolay gelebilir. Ayrıca diğer krallıklara mali yardımda bulunmanız mümkün. Tabii barış girişimlerinizde bu yardımlara bağlı olarak sonuçlanabiliyor. Grafikleri fena sayılmaz ama daha iyisi hatta çok daha iyisi yapılabilirdi.(Her zaman daha iyisi yapılabilir değil mi :)) Ekrana genel olarak hoş bir hava hakim ama iş detaya geldiği zaman aynı şeyi söyleyemem. Askerleriniz karton üzerinde savaşıyormuş gibi bir hava yaratıyor.

This is a Man's World

Eksik bir oyun çünkü oyunda hala bir kaç bug bulunuyor ve yapay zeka da bazen gereğinden fazla akıllı olup bazen sapıtabiliyor. Ayrıca oyunun türe getirdiği öyle bariz bir yenilik yok. Hatta tamamen ordan burdan bir parça almışlar diyebilirim Özellikle Shogun ile Seven Kingdom havaları kendini ağır olarak hissettiriyor. En aznından bana öyle geldi. Ayrıca sizi bilmem ama oyunun sesleri de beni rahatsız eden yönlerden biri. Son olarak eğer ilk onbeş dakika oyunu bir köşeye fırlatmazssanız sonunuda getirecek kadar dayanabilirsiniz diyebilirim. Ama türün fanatiği değilseniz kesinlikle almanızı tavsiye etmiyorum.
Only God Can Judge Me !!
They''ll Never Take Me Alive