Gönderen Konu: Wakeboarding Unleashed Featuring Shaun Murray (PC)  (Okunma sayısı 452 defa)

Çevrimdışı Force23

  • 1. SINIF ÜYE
  • *****
  • İleti: 32.652
  • Puan 334
  • Cinsiyet: Bay
  • !!ƒяєєѕтуℓєя!!
    • Profili Görüntüle
Wakeboarding Unleashed Featuring Shaun Murray (PC)
« : 03 Ağustos 2007, 01:02:46 »
Sağ olsun bu firmalar sayesinde belki de hayatımızda hiç adını duymayacağımız insanları tanıdık. Tony Hawk bunların en belirgin örneği. Oyunların ardından bir çok kişi bu adam hakkında araştırmalar yaparak daha yakından tanımaya çalışmıştır eminim. Bu seferki konuğumuz Shaun Murray. Wakeboarding yani ülkemizdeki adı ile su kayağının dünyadaki en iyilerinden birisi bu abimiz(miş). Yapımcıların sayesinde artık yepyeni bir idolümüz var.

Su kayağı ne ola ki?

Ülkemizde maalesef su kayağı zengin sporu gibi gözükmekte. Tıpkı skiye binmek gibi (gülmeyin). Tony Hawk oyunlarını oynayanlar bu zor sporların oyun olarak çok basit yapıldığını, fakat bu basitliğe karşı görsel ve oynanabilirlik açısından son derece zevkli oyunlar olduğunu bilirler. Artık aşmış olan bu yapımcılardan insan tabi ki gene bu tarz bir oyun bekliyor ki onlar da aynen böyle yapmışlar. Dünya çapında adı duyulmuş bir çok kayakçı dahil edilmiş. Shaun Murray, Parks Bonifay, Dallas Friday, Tara Hamilton, Cobe Mikacich, Darin Shapiro ve Colin Wrigh gibi. Bunların hepsine kendine özel hareketler ve yetenekler verilmiş. Havalandığınızda yapabilecekleriniz sadece sizin hayal gücünüze kalmış.

Rahat oynanabilirlik, artı puan

Oyunu isterseniz kariyer modunda isterseniz kendi kafanıza göre takılacağınız Free Ride modunda oynayabilirsiniz. Kariyer modunda kendinize bir karakter seçip verilen görevleri yerine getirmeye çalışıyorsunuz. Öncelikle aşmanız gereken bir puan veriliyor. Bunun ardından gene aynı mekanda farklı görevler veriliyor. Mesela can simitlerini toplama gibi şeyler. Bunları bitirdiğinizde başka bir bölüm açılıyor ve devam ediyorsunuz. Topladığınız puanlar ile yeni aletler, kıyafetler alabiliyorsunuz. Oynanabilirlik gerçekten çok rahat. Giriş videosunda izleyeceğiniz hareketleri yapmak inanılmaz basit. Durum böyle olunca oyun çok zevkli oluyor doğal olarak ve kendini oynatıyor, baymıyor.

Şimdiye kadar gördüğüm en iyi su efekti

Oynanabilirliğin rahatlığının yanında görsel olarak da oyun çok başarılı. Çok iyi bir sistem istememesine rağmen su efektlerine çok dikkat etmenizi öneriyorum. Şahsen ben şimdiye kadar bu kadar canlı ve fiziksel olarak bu kadar gerçekçi bir su efekti görmemiştim. Gerçi şimdi "ulan su kayağı oyununda tabi güzel su olcek" diyenler olabilir fakat öyle oyunlar oluyor ki oynayanlar bilir olması gereken görsellikler yapılmıyor yada yapılamıyor. Bu konuda oyunumuz çok başarılı. Grafikler çok renkli. Özellikle insanların modellemeleri inanılmaz derecede başarılı. En son bu kadar iyi modellemeleri Max Payne 2 oyununda görmüştüm. Burada yapılan çalışma ise olayı bir adım ileri götürmüş. Fiziksel olarak suyun yaptığınız hareketlere tepkisi çok gerçekçi olmuş. Bölüm olarak hazırlanan yerler yalın yapılmamış, bir çok çevre öğesi eklenmiş ve bu öğelerle etkileşim sağlanmış. Onları rampa olarak kullanabiliyor, birinden diğerine atlayarak yaptığınız bir hareketi devam ettirerek daha çok puan kazanabiliyorsunuz. Müzikler ise tahmin edeceğiniz üzere çok hareketli seçilmiş. İnsanı gaza getiren türden.

Son Sözler :

Son zamanlarda oynadığım en zevkli oyunlardan biri. Tek başınıza oynamanın haricinde 2 kişi oynamak için bir çok mod eklenmiş. Örneğin biriniz sizi çeken botu kullanırken arkadaşınız artistik hareketler yapıyor. Oynanabilirliğin harika olması, grafiklerin güzelliği ile görsel açıdan da doyurucu olan Wakeboarding Unleashed Featuring Shaun Murray uzun süre spor oyunları konusunda üstlerde olacak.
Only God Can Judge Me !!
They''ll Never Take Me Alive