Gönderen Konu: James Bond 007: Blood Stone [Bond Artık İstanbul'da !!!]  (Okunma sayısı 1109 defa)

Çevrimdışı djarum black-

  • 5. SINIF UYE
  • *
  • İleti: 953
  • Puan 17
  • Cinsiyet: Bay
    • Profili Görüntüle


James Bond: Blood Stone
Kasım 2010 da çıkacak olan James Bond: Blood Stone oyunu TPS, saklan-vur ve araba takip et/yok et şeklinde özetlenebilir. Bangkok, Atina, Monako ve İstanbul'da geçecek olan oyunda Focus moduyla zamanı yavaşlatıp çok daha iyi nişan alınabilinecek. Oyunun geliştiriciliğini ise PGR'den tanıdığımız Bizarre Creations üstleniyor ve Bond'un İstanbul macerası ile ilgili ipuçlarını bulabileceğiniz bir sinematik tanıtım videosu gametrailers.com sitesinde yayınlandı.

James Bond istanbulda İzlemek için Tıklayınız !!



Multiplayer
Bizarre Creations yaptığı bir duyuruyla James Bond: Blood Stone'un multiplayer detayları hakkında bilgiler verdi Bizarre'den bir yöneticinin açıklamalarına göre oyundaki multiplayer modu takıma dayalı olacak ve 16 kişiye kadar destekleyecek.Bunun dışında 'objective' (hedef) tabanlı modların da bulunacağı belirtilirken Quantum of Solace'daki Versus modu buna örnek olarak verildi. 6'ya 6 takım mücadelesi olan bu mod'da bir ekip bomba kurmaya çalışırken, diğer ekip ise bunu durdurmaya çalışacak.
Xbox 360, PS3, DS ve PC için çıkışını yapacak olan James Bond: Blood Stone çıkış tarihi son açıklamalara göre kasım 2010 olarak görünüyor

buda bir kaç istanbul görüntüsü



Bir ulus, sımsıkı birbirine bağlı olmayı bildikçe yeryüzünde onu dağıtabilecek bir güç düşünülemez.
Mustafa Kemal Atatürk