Gönderen Konu: Half Life 2 Aftermath  (Okunma sayısı 512 defa)

Çevrimdışı Force23

  • 1. SINIF ÜYE
  • *****
  • İleti: 32.652
  • Puan 334
  • Cinsiyet: Bay
  • !!ƒяєєѕтуℓєя!!
    • Profili Görüntüle
Half Life 2 Aftermath
« : 10 Ağustos 2007, 19:24:29 »
Geçen senenin tartışmasız en iyi oyunu Half Life 2 eminim ki çoğunuzun kafasında soru işaretleri bırakmıştı. Oyun her ne kadar muhteşem grafiklere ve özellikle de atmosfere sahip olsa da oyun bittiğinde cevapsız kalan bazı sorular vardı aklmızda. Şimdi ise Valve, Half Life 2 için "Aftermath" isimli ek paket üzerinde çalışıyor..

Bu sefer City 17 de kaybolmuş biri olarak değil, City 17 yokolurken kendimizi kurtarmaya çalışan biri olarak oynayacağız. Citadel'in tepesindeki büyük mücadelemizden sonra olanları konu alıyor oyun kısaca.. Ancak bu sefer Valve oyunda köklü değişikliklerin üzerine gitmiş.. Bu sefer Alyx ile çok daha fazla iletişime gireceğiz, yani Alyx'in oyundaki işlevi daha da artacak. Ancak içlerinden en ilginç olanı ise bizim gibi kendilerini şehrin yokoluşundan kurtarmaya çalışan Combine askerleriyle ve hatta diğer yaratıklarla da işbirliğine girebilecek olmamız. Bu arada ek pakette Gravity Gun'ın olup olmayacağı henüz belli değil ancak Valve'ın yaptıklarına bakılırsa yeni Half Life 2'nin tam olarak neye benzeyeceğini kestirmek mümkün değil gibi görünüyor..

Teknik özellikleri bakımından yine göz alıcı olacak ancak oyunun senaryo ve oynanış açısından nasıl olacağı ise merak konusu.. Ancak bana kalırsa bu ek paket sadece ikinci oyundan anlayamadıklarımızı açıklarsa bile yeterli. Oyunun çıkış tarihi maalesef henüz belli değil ancak umarız yakın bir zamanda bilgisayarlarımızın masaüstünde Aftermath ikonunu görebiliriz..
Only God Can Judge Me !!
They''ll Never Take Me Alive