Gönderen Konu: Fantastic Four  (Okunma sayısı 468 defa)

Çevrimdışı Force23

  • 1. SINIF ÜYE
  • *****
  • İleti: 32.652
  • Puan 334
  • Cinsiyet: Bay
  • !!ƒяєєѕтуℓєя!!
    • Profili Görüntüle
Fantastic Four
« : 10 Ağustos 2007, 19:19:34 »
"Fantastik Dörtlü". Hımm. Düşün, düşün... Heh buldum! Hehe nasıl bir giriş yapacağımı düşünüyordum da...
Giriş: Fantastik dünyanın ve fantezilerin düşkünü çoktur. Bu tür düşkünler, çoğunlukla hayattan kopmuş olan, 11 boyutlu evrende yaşayan tipik "manyak"lardır. Kimse alınmasın, bu sadece benim yorumum. Mesela okuldaki sıra arkadaşım Tunç da manyak! Herif sürekli fantastik kitaplar okuyup filmlerini izliyor. Yok "Bilmem Ne Üçlemesi", yok "Anasının Gözü Serisi", yok "Arkayı Beşleyelim Abiler Beşlemesi"... Adam fantezi dünyasından kopamıyor. Hâtta bazen ders sırasında kafasını sıraya gömdüğü ve bana "Beni rahatsız etme, fantezi kuruyorum." dediği oluyor. Ne tür fanteziler kurduğunu siz tahmin edin, ben terbiyemi bozamam şimdi...
Başka bir Giriş: Yıllar yıllar önce çizgi-roman olarak ders kitaplarımızın arasında yer alan -o zamanlarda benim ancak bebek bezimde yer bulabilirlerdi- "Fantastik Dörtlü", şimdi oyun olarak ekranlarımıza geliyor. Seven Studios tarafından geliştirilen ve tüm dünyaya Activision'ın dağıtacağı "Fantastic Four", bu yaz sinemalarda gösterime girecek olan filmiyle hemen hemen aynı zamanda çıkacak. 28 Haziran'da yani. Biz de çıkmadan önce bir karşılama yazısı yazalım dedik. Daha doğrusu ben dedim hehe.
Gelişme: Bilmeyenlere söyleyeyim, Fantastik Dörtlü'de 4 ana karakter var. Vay anasına! Karakterlerin biri kadın, geri kalanı erkek. Kadın olanın özelliği görünmez olması. Adamların ise biri taştan, biri ateşten ve biri de plâstikten. Tahmin edeceğiniz gibi oyun sırasında bu cins arkadaşları yöneteceğiz ve ihtiyacımız olan yerde, ihtiyacımız olan elemanı kullanacağız. Mesela pikniğe gittiğimizde, pijamalı babamıza yardım olsun diye ateş çıkaran elemanı mangala yaklaştıracağız. Veya ne bileyim, bakkaldan sakız çalmak için görünmez olan Sue'yu kullanacağız. Okey oynamak istersek hepsini kullanırız. Dördüncüyü aramaya gerek yok haha.
Başka bir gelişme: Oyundaki karakterlerin herbirinin 40'a yakın özelliği olacak. Bu da 160'a yakın özellik demek oluyor ki, hepsini ezberlemek biraz sıkar. Ayrıca, oyun içinde kazandığımız puanları kullanarak özelliklerimizi arttırabileceğiz. Yuh!
Bir paragraf daha: Bu tür fazla karakterli oyunlarda bulunan birbaşka özellik de, birden fazla kişi ile oynanabilme özelliğidir. Eğer yeterli donanıma sahipseniz, çağırın kankilerinizi birlikte dağıtın ortalığı. Kankiniz yoksa bakkal Hasan'la sütçü Nuri'yi çağırın. Aman dikkat edin sütçü Nuri mutfakta yemek yapan ananızın ırzına geçmesin. Çok fantastik oldu hehe. Yok lan nostaljik oldu! Neyse...
Sonuç: 28 Haziran'da PC ve Playstation 2 için çıkacak olan "Fantastic Four"u bekleyelim görelim Hıncal Ağabey. Eheheheh.
Only God Can Judge Me !!
They''ll Never Take Me Alive