Gönderen Konu: PSG'nin başka şansı yok..  (Okunma sayısı 917 defa)

Çevrimdışı LeGeND-MæN

  • 1. SINIF ÜYE
  • *****
  • İleti: 25.719
  • Puan 1937
  • Cinsiyet: Bay
  • Mangal Yürekli Adam
    • Profili Görüntüle
PSG'nin başka şansı yok..
« : 13 Mart 2007, 19:26:22 »
PSG'nin başka şansı yok..
Fransa Birinci Futbol Ligi'nde (Ligue 1) sezona 27. hafta karşılaşmalarıyla devam edilecek.

Ligue 1'de sıkıntılı günler yaşayan Paris Saint Germain (PSG), Cumartesi günü deplasmanda lig sonuncusu Sedan'a konuk olacak. Fransa Kupası'nda Sochaux'ya elenerek büyük şok yaşayan PSG, Sedan karşısında kazanmaktan başka bir şey düşünmüyor.

Çünkü, Paul Le Guen'in ekibi, 20 takımlı Fransa Ligi'nde 28 puanla 17. sırada bulunuyor ve düşme hattındaki son takım olan Valenciennes'le aynı puana sahip. Arka arkaya kazandığı maçlarla bir anda ümitlenen PSG, geçtiğimiz hafta Şampiyonlar Ligi mücadelesi veren St. Etienne karşısında 2-0 mağlup olunca düşme korkusunu yeniden hissetmeye başlamıştı.

Başkent ekibinin Sedan karşısında alacağı olası bir mağlubiyet ve Valenciennes'in kendi sahasında ağırlayacağı Toulouse'dan bir puan çıkarması, PSG'yi bir anda son 3 takım arasına gönderebilir.

PSG'yle karşılaşacak olan 22 puanlı Sedan ve Pazar günü Sochaux deplasmanına çıkacak olan 23 puanlı Nantes olası puan kayıplarında ikinci lige biraz daha yaklaşacaklar.

PSG ve Valenciennes gibi Nice, Troyes, Auxerre ve Monaco da bir an önce tehlike bölgesinden uzaklaşmanın hesabını yapıyorlar.

Lyon çok rahat

Fransa Ligi'nde en rahat takımların başında Olimpik Lyon geliyor. 58 puanla en yakın rakibi Lens'in 13 puan önünde lider durumda bulunan Lyon, 27. haftanın açılış maçında St. Etienne'e konuk olacak. Ligin ikinci yarısıyla birlikte puan dağıtmakta oldukça bonkör davranan Lyon için olası bir puan kaybı büyük bir tehlike arz etmezken, Şampiyonlar Ligi'ni hedefleyen eski Galatasaraylı Marek Heinze'ın da formasını giydiği St. Etienne için durum biraz farklı.

Geçtiğimiz hafta PSG'yi yenerek bir anda lig beşinciliğine tırmanan St. Etienne'in üçüncü sıradaki Toulouse'la arasında yalnızca iki puan fark var. Fransa Ligi'nde ilk üç sırayı alan takımlar Şampiyonlar Ligi biletini kapıyor.

Ligde üçüncü sırada bulunan Toulouse ise ligin en formda ekibi olarak gösteriliyor. Son üç maçını da kazanarak çıkışa geçen Toulouse, 27. haftada Valenciennes deplasmanına çıkacak.

Üst üste aldığı kötü sonuçlarla bir anda altıncı sıraya gerileyen Lille, Manchester United'la deplasmanda yapacağı kritik Şampiyonlar Ligi maçı öncesi Troyes'u ağırlayacak.

Fransa Ligi'nin kapanış maçında ise Pazar günü Frank Ribery'nin takımı Marsilya lig ikincisi Lens'i ağırlayacak.

Dördüncü sıradaki Sochaux'nın rakibi ise Fabian Barthez'in kalesini koruduğu Nantes olacak. Bu maçın en dikkat çekici noktası ise iki takımın da hafta için Fransa Kupası'nda rakiplerini yenerek yar finale yükselmiş olmaları.

Fransa Birinci Ligi'nde 27. haftanın maç takvimi şöyle:

"Cumartesi: AS Nancy - Le Mans, Auxerre - Rennes, Lille - Troyes, Lorient - Nice, Monaco - Bordeaux, Sedan - PSG, St Etienne - Lyon, Valenciennes - Toulouse
Pazar: Marseille - Lens, Sochaux - Nantes"
tarz yaratmak için Ağır Abi OLma!! Ağır Abi Dediğin Sevdimi Tam Sever Giydiğini herkez Beğenir, Saygısı Sonsuz Sevgisi Ebedi Olur..

DAĞLARINA DARGIMIM YAR...



Çevrimdışı Force23

  • 1. SINIF ÜYE
  • *****
  • İleti: 32.652
  • Puan 334
  • Cinsiyet: Bay
  • !!ƒяєєѕтуℓєя!!
    • Profili Görüntüle
PSG'nin başka şansı yok..
« Yanıtla #1 : 17 Mart 2007, 22:21:00 »
Paylaşım için teşekkürler kardeş...
Only God Can Judge Me !!
They''ll Never Take Me Alive