evimden çıktım sevgilimin evine gitmek üzere yola çıktım okadr heyacanlıyım kii sankii daha önce hiç gitmemişim tam böle sokaklarının önündeydim tabe aşıkımda geldi nerde geldi bilmiyom ama geldi sora o önden gitti apartmana girerken bende arkasından giricektim o girdi ardından sokağın başından yürümeye başladım kapıya doğru tam apartmana giricektim kii karşıma yaşlı bi amca çıktı merdücenden çıkyodum önümde durdu apartmanın sahibiymiş bala bak sora nereye gidiyosun dedi bana ben sevgilimin ismini söleyip tabi sölerken sonuna abla ekledim ..... ablalara gidiyom gibi tabe inandı enayii kız benden 1 yaş küçük dedğim lafa bak bişey alıp gidicem dedim bi cd aldım ve aşağıya indim beni gördü giderken tabe sokağın karşısına girdim buda bodruma girdi bende yine apartmandan içeri girdim sora aşkıımmm ben geldiimmm devamı bende saklı kalsın
ben evde tektim,annemler annanemin mezarına gitmişti,ben bilgisayar oynarken kafamı bi döndürdüm annanemin ruhunu gördüm.şaşırdım.gözümü açtım,kapadım hala ordaydı.sonra dediki ''ordan kalk başkayere git'' .bende gittim.sonra deprem oldu tam bilgisayar oynadığım yere vazo düştü.eğer annanemin ruhunu görmesem belki bana birşey olacaktı(gerçekten oldu)(bodrumdaydık)annaneme teşekkür ettim o hafta(gerçi şimdi de ediyorum)