Merhaba;
Football Manager 2006'da bulunan ve bizzat kendim araştırmasını yaptığım incelemenin ilk bölümü sizlere yayınlıyorum. Bu bölümde daha çok Güney Amerika'daki genç yeteneklere ağırlık verdim. Fakat aralarında bir kaç tane de bu kıta haricinde bulunan oyuncular da var. Burada oyuncuların en belirgin özelliklerinden bahsettim. Bu en belirgin özellikleri 17 ve 17'den yüksek olan özellikleridir. Şimdi incelemeye geçelim:
Maarten Stekelenburg: 22 Yaşında, Hollandalı
Mevki: Kaleci Ücret: 4.6 Trilyon
En Belirgin Özellikleri: Elle kontrol, refleks, cesaret ve konsantrasyon
Vitor: 20 Yaşında, Brezilyalı
Mevki: Kaleci Ücret: 300 Milyar
En Belirgin Özelliği: Elle kontrol
Polat Keser: 19 Yaşında, Türk
Mevki: Kaleci Ücret: 50 Milyar
En Belirgin Özelliği: Bölge hakimiyeti ve konsantrasyon
Leandro Gioda: 20 Yaşında, Arjantinli
Mevki: SW,DC Ücret: 350 Milyar
En Belirgin Özelliği: Kafa, markaj, top kapma, pozisyon alma, hızlanma ve zıplama
Waldo Ponce: 22 Yaşında, Şilili
Mevki: SW,DC Ücret: 150 Milyar
En Belirgin Özelliği: Kafa, markaj, pozisyon alma, soğukkanlılık, önceden sezme ve dayanıklılık
Ramiro Fassi: 23 Yaşında, Arjantinli
Mevki: DC Ücret: 85 Milyar
En Belirgin Özelliği: Markaj, top kapma, kararlar ve saldırganlık
Pablo Jerez: 22 Yaşında, Arjantinli
Mevki: D/WBR Ücret: 375 Milyar
En Belirgin Özelliği: Pas, top kapma, uzun taç, cesaret, çalışma oranı ve dayanıklılık
Jamell Ramos: 23 Yaşında, Kolombiyalı
Mevki: D/WBR Ücret: 875 Milyar
En Belirgin Özelliği: Markaj, penaltı, cesaret ve saldırganlık
Jose Maria Calvo: 24 Yaşında, Arjantinli
Mevki: D/WBRL Ücret: 1.2 Trilyon
En Belirgin Özelliği: Orta yapma, pas, teknik, top kapma, ilk temas, kararlar, konsantrasyon, takım oyunu ve çalışma oranı
Kilian Virviecas: 25 Yaşında, Kolombiyalı
Mevki: D/WB/ML Ücret: 1.5 Trilyon
En Belirgin Özelliği: Frikikler, orta yapma, teknik, top sürme, ilk temas ve hızlanma
Mikko Manninen: 20 Yaşında, Finlandiyalı
Mevki: AMR Ücret: 240 Milyar
En Belirgin Özelliği: Top sürme, cesaret, kararlılık, konsantrasyon, takım oyunu ve çalışma oranı
Daniel Ludueña: 23 Yaşında, Arjantinli
Mevki: AMRLC, FC Ücret: 450 Milyar
En Belirgin Özelliği: Pas, teknik, top sürme, söz geçirme, hız ve hızlanma
Sergio Daniel Aquino: 25 Yaşında, Paraguaylı
Mevki: AMC Ücret: 1.4 Trilyon
En Belirgin Özelliği: Kafa, teknik, uzun şut, cesaret, söz geçirme, topsuz alan, çalışma oranı ve hızlanma
Léo Macaé: 22 Yaşında, Brezilyalı
Mevki: AM/FC Ücret: 180 Milyar
En Belirgin Özelliği: Bitiricilik, ilk temas, kararlılık, konsantrasyon ve takım oyunu
Maximiliano Bevaqcua: 25 Yaşında, Arjantinli
Mevki: ST Ücret: 275 Milyar
En Belirgin Özelliği: Bitiricilik, kafa, söz geçirme, topsuz alan, çalışma oranı ve hızlanma
Şimdilik benden bu kadar... Eğer sizde oyuncularınızı keşfettiyseniz ve burada yayınlanmasını istiyorsanız lütfen keşfettiğiniz oyuncunun özelliklerini yukarıdaki gibi yazıp
[email protected] adresine mail atın. Bu incelememizin diğer bölümlerinde eğer yaptığınız oyuncu incelemesi uygunsa oyuncunuz listemize eklensin. Herkese saygılar...