hamza daha maçlarım bitmedi ve bunda benim suöçım yok
Alıntı yapılan: big sexy - 08 Temmuz 2007, 17:21:05hamza daha maçlarım bitmedi ve bunda benim suöçım yok ben senin suçun olduğunu söylemedim ama maçlarina geç başladiğin için yetiştirmeyeceğin belliydi zaten maçi eksik olan sadece sen yoksun ayrıca . benimde 3-4 tane oynanmamiş maçim bulunuyor
Alıntı yapılan: BALLACK - 08 Temmuz 2007, 18:42:37Alıntı yapılan: big sexy - 08 Temmuz 2007, 17:21:05hamza daha maçlarım bitmedi ve bunda benim suöçım yok ben senin suçun olduğunu söylemedim ama maçlarina geç başladiğin için yetiştirmeyeceğin belliydi zaten maçi eksik olan sadece sen yoksun ayrıca . benimde 3-4 tane oynanmamiş maçim bulunuyor hamza nasıl yetiştirmeyeceğim belliydi çok rahat yetiştirirdim ama adam yoktu,son 3 günde 3-4 tane ultra lig maçı yapmışımdır buna rağmen 3 maçım kalmıştı yani rahat yapardım 3 tane maçı ama mert yoktu korsan fazla msne gelmiyodu nighta da 3 kez dedim ayrıca senin maçlarının olması beni ilgilendirmiyor çünkü senin hedefin yok zaten ne düşme tehliken ne ilk 3 e girme şansın var kararın buysa ben çekiliyorum ligden ,onca emeğin karşılığı bu olmamalı...