BIG SEXY:7-2:HAMZA
Alıntı yapılan: big sexy - 07 Temmuz 2007, 00:02:36BIG SEXY:7-2:HAMZA cüneyt hep böle devam
tebrikler cüneyt . son derece zevkli bir maç oldu . bitircilikte biraz daha şansım dönseydi skor böyle olmayacakti . neyse sağlik olsn diyelm . kalan maçlarinda başarilar diliorm
Alıntı yapılan: BALLACK - 07 Temmuz 2007, 00:04:13tebrikler cüneyt . son derece zevkli bir maç oldu . bitircilikte biraz daha şansım dönseydi skor böyle olmayacakti . neyse sağlik olsn diyelm . kalan maçlarinda başarilar diliorm hamza açıkcası üzüldüm senin adına çok şanssızdın son dakkalarda karşı karşıya canım atmak istemedi nerdeyse skora bakmayalım çok iyi oynadın hamza kalan maçlarında başarılar dilerim bende
Alıntı yapılan: big sexy - 07 Temmuz 2007, 00:05:52Alıntı yapılan: BALLACK - 07 Temmuz 2007, 00:04:13tebrikler cüneyt . son derece zevkli bir maç oldu . bitircilikte biraz daha şansım dönseydi skor böyle olmayacakti . neyse sağlik olsn diyelm . kalan maçlarinda başarilar diliorm hamza açıkcası üzüldüm senin adına çok şanssızdın son dakkalarda karşı karşıya canım atmak istemedi nerdeyse skora bakmayalım çok iyi oynadın hamza kalan maçlarında başarılar dilerim bende teşekkür ederim cüneyt . maç sonunda senden bu sözleri duymak beni çok mutlu etti açikçasi . burada kaybettiğim 3 puan ligden düşmem için bir tehlike arz etmeyecek fakat ilk 3 e girme şansim hiç kalmadi artik malesef . kalan maçlarimdan iyi sonuçlar alip en azindan ilk 5 e girmek istiyorum
tbrkler cuneyt