Alıntı yapılan: masumtilki - 20 Aralık 2006, 23:06:48haberiniz olsun beyler velancinın yeni sahibi benimhey tilki sen nerden sahipleniyosun ilk ben dedim sonra sen atladın.hakim ol kendine.sen olsan olsan atl. madrid oluırsun
haberiniz olsun beyler velancinın yeni sahibi benim
hamza abi benim ve big sexy nin cumartesi nette olmayabiliriz onun için maçımızı pazar yapacağız AMA CUMARTESİ DE YAPABILIRIZ
Alıntı yapılan: tugay - 22 Aralık 2006, 18:38:12hamza abi benim ve big sexy nin cumartesi nette olmayabiliriz onun için maçımızı pazar yapacağız AMA CUMARTESİ DE YAPABILIRIZson gün yukarida da yazdiğim gibi cumartesi günüdür kardeşim . şayet bu tarihten sonra maçinizi yaparsaniz turnuva statümüze göre ilk uyarinizi almiş olursunuz . bir ikinci uyarida turnuvamızdan diskalifiye cezasi dahi verilebilir . bu yüzden maçlarinizi zamanında yapmaya özen gösterirseniz ligimiz daha zevkli hale geleceğine inaniyorum .
Osasuna 6 - 0 Nástic
Alıntı yapılan: sihirbaz - 22 Aralık 2006, 20:15:03Osasuna 6 - 0 Nástic ya bu cocuk benden başka herkesi 6-0 yeniyor nedense ilginç bir tesadüf