Alıntı yapılan: Abdullah - 06 Şubat 2007, 15:41:32Alıntı yapılan: sihirbaz - 06 Şubat 2007, 15:40:48lan sero iptal et şu kuraları anket yapıcaz hemen çekmiş adama baq ya katılıyorum aga Abdullah sorunun benle eşleşmekse değiştirim . Açık açık sölye ye bilirsin
Alıntı yapılan: sihirbaz - 06 Şubat 2007, 15:40:48lan sero iptal et şu kuraları anket yapıcaz hemen çekmiş adama baq ya katılıyorum aga
lan sero iptal et şu kuraları anket yapıcaz hemen çekmiş adama baq ya
aq sırf kendini düşünüyosun kendin yedek olsan kıyameti koparırsın
hyr adam her zaman 16 lık istiyo ben biliyorum hemen anketi kitle maça başla ne güel iş aq hep bana hep bana demeyin aq bi sürü kişi kayıt yaptırdı burda
Alıntı yapılan: sihirbaz - 06 Şubat 2007, 15:44:14hyr adam her zaman 16 lık istiyo ben biliyorum hemen anketi kitle maça başla ne güel iş aq hep bana hep bana demeyin aq bi sürü kişi kayıt yaptırdı burdakatılıyorum sihirbaz
Alıntı yapılan: sihirbaz - 06 Şubat 2007, 15:41:56aq sırf kendini düşünüyosun kendin yedek olsan kıyameti koparırsınNe alakası var bende böle kaç defa oynamadan kaldım böle bişe mi dedik sende ilk yedek kaytsın gelmeyen olursa sölicez diyoruz
Lan alın a.q size yarıdm edende kabahat bebek gibi ağlama al herşeyi iptal ediyorum çekiliyorum turnvadanda kına yak biyerne okey mi ??