hamza kardeşim dün turnuvaya kimse olmadıgından el attım ama karıştımı bilemem. acaba dünki arkadaşlar memnun kaldımı. eger yanlış birşey yazptıysam herkesten çok özür diliyorum.
KURALARI BEN ÇEKİYORUM FURKAN SON SÖZÜM BU KURALAR BENİM
( yawf ismimim nadir_piero yap artık hamzaaaaaaa eğer sen yapamıyosan ben bir yolunu buldummmmmm ))
Alıntı yapılan: masumtilki - 06 Şubat 2007, 11:13:44KURALARI BEN ÇEKİYORUM FURKAN SON SÖZÜM BU KURALAR BENİMTAMAM OLMAZSA ŞÖYLE YAPALIM Ç.F SENİN Y.FİNAL BENİM FİNAL SENİN
Alıntı yapılan: hakan1989 - 06 Şubat 2007, 11:13:32hamza kardeşim dün turnuvaya kimse olmadıgından el attım ama karıştımı bilemem. acaba dünki arkadaşlar memnun kaldımı. eger yanlış birşey yazptıysam herkesten çok özür diliyorum.estağfurullah kardeşim , ne kusuru . sanirim yetkili arkadaşlarimizin işi çıkmış o sirada . senin turnuvamızla ilgilenip kuralari çekmen beni oldukça memnun etti . her şey için teşekkür ediyorum
Osc Çizik Üye
Alıntı yapılan: nadir - 06 Şubat 2007, 11:13:40( yawf ismimim nadir_piero yap artık hamzaaaaaaa eğer sen yapamıyosan ben bir yolunu buldummmmmm ))nadir , nicklerimizi değiştiremiyoruz şu anda . bu sorunu çözer çözmez kullanıcı adını nadir_piero yapacağim oke
oldumu hamza abi
Alıntı yapılan: Hamza - 06 Şubat 2007, 11:16:33Alıntı yapılan: nadir - 06 Şubat 2007, 11:13:40( yawf ismimim nadir_piero yap artık hamzaaaaaaa eğer sen yapamıyosan ben bir yolunu buldummmmmm ))nadir , nicklerimizi değiştiremiyoruz şu anda . bu sorunu çözer çözmez kullanıcı adını nadir_piero yapacağim oke ben çözdüm bile hatta siteye süper tema editledim onları turnuvadan sonra deneyelim oke