Alıntı yapılan: BARUT - 04 Şubat 2007, 22:19:091 Kere Denemekten Ne Kaybederiz Ki Nerdeyse Her 2 Kişilik Olsun Dediğimizde Sorun OLuyor Eğer Aksama OLursa Bidaha Yapmayız..Zaten Çoğunluğa uymamız gerekir..1 Kaç Kişi Haricinde 8 KişiLik OLsun diyen YOK..kimse 8-10-12 olsun demiyo kardeşim yeterki başlasın diyo herkes
1 Kere Denemekten Ne Kaybederiz Ki Nerdeyse Her 2 Kişilik Olsun Dediğimizde Sorun OLuyor Eğer Aksama OLursa Bidaha Yapmayız..Zaten Çoğunluğa uymamız gerekir..1 Kaç Kişi Haricinde 8 KişiLik OLsun diyen YOK..
hamza kuraları çekiyo galibahamza hala buradaysanda bekleme 12 kişi paly-off çek kuraları başlasın 2 saat içinde bitirelim turnuvayı en geç
HADİ ÇEK BAK BANA YÜKLEME GENE KURLARI SONRA GİT YEMEĞİNE SEN OK ŞİDMİ SEN DERSİN YEMEĞE GİDİYOM BECKHAMÇEKSİN DİYE
Alıntı yapılan: masumtilki - 04 Şubat 2007, 22:21:54hamza kuraları çekiyo galibahamza hala buradaysanda bekleme 12 kişi paly-off çek kuraları başlasın 2 saat içinde bitirelim turnuvayı en geçTilki kardeşim , ffc 84 ' te bana turnuvamızı düzenlemek istediğini söylemiştin . kuralari çekmek istiyorsan çekebilirsin
Alıntı yapılan: Hamza - 04 Şubat 2007, 22:24:57Alıntı yapılan: masumtilki - 04 Şubat 2007, 22:21:54hamza kuraları çekiyo galibahamza hala buradaysanda bekleme 12 kişi paly-off çek kuraları başlasın 2 saat içinde bitirelim turnuvayı en geçTilki kardeşim , ffc 84 ' te bana turnuvamızı düzenlemek istediğini söylemiştin . kuralari çekmek istiyorsan çekebilirsin TAMAM ÇEKERİM HAMZA BECKHAM BANA YÜKLEDİ ZUHAHA