Alıntı yapılan: masumtilki - 03 Şubat 2007, 18:11:22MASUMTİLKİ 5-1 HAMZAhamzayı tebrik ediyorum iyi defans yaptı ama bi taktik değişikliği yaptı galiba o değişiklik bozdu hamzanın oyununuellerine sağlik gürkan kardeşim . zevkli maç oldu gerçekten . taktik değişikliğinden kastin , mücadelenin 75.dakikasinda skor 2-1 ken yanliş adama yanliş markaj uyguladim . bu da defansimda kademe anlayişinin yok olmasina sebep oldu . sonra geri dönüp düzeltsemde iş işten geçmişti . sağlik olsun diyelim. sende bu maçi sonuna kadar hak ettin kardeşim . tebrik ediyorum . önümüzdeki turlarda başarilar dilerim . yolun açık olsun
MASUMTİLKİ 5-1 HAMZAhamzayı tebrik ediyorum iyi defans yaptı ama bi taktik değişikliği yaptı galiba o değişiklik bozdu hamzanın oyununu
DARKLAGEND yoksunhala macımızı yapalım.gelmiceksen yedek biriyle oynıyım
Alıntı yapılan: harunakgul - 03 Şubat 2007, 18:26:34DARKLAGEND yoksunhala macımızı yapalım.gelmiceksen yedek biriyle oynıyımburdaım
Alıntı yapılan: burakhan91 - 03 Şubat 2007, 18:28:41Alıntı yapılan: harunakgul - 03 Şubat 2007, 18:26:34DARKLAGEND yoksunhala macımızı yapalım.gelmiceksen yedek biriyle oynıyımburdaım DARKLAGEND i daha fazla bekliyemicem.senle yapalım kardeş.ağ adı:harunakgul123 şifre:123 hamza biz maca giriyoruz.
hamza abi msnye gelsene bi senle bi sorunum hakkında konuşcam masumtilki üyeliği hakkında sabah appiahla konuştum o yapamadı sana anlatayım bide hadi gel hemen bekliyorum