YA HAMZA ORDAMISIN YA BENİM SORULARIMA YANIT VERMEYECEKSEN SÖLE BOŞUNA UĞRAŞMAYAYIM
turnuva kaç kişilik olacak
Alıntı yapılan: masumadam - 02 Şubat 2007, 14:51:15YA HAMZA ORDAMISIN YA BENİM SORULARIMA YANIT VERMEYECEKSEN SÖLE BOŞUNA UĞRAŞMAYAYIMagam su masum adamı afedın herkese 2. bır sans vermege deger;)
beckham sen beni msnde engelledinmi peki??
Alıntı yapılan: devil - 02 Şubat 2007, 14:49:41turnuva kaç kişilik olacakçoğunluk nasil isterse ona göre bir format belirleyeceğiz kardeşim . daha fazla vakit kaybetmeden bu konuda anketimizi açiyorum
Alıntı yapılan: masumadam - 02 Şubat 2007, 14:52:40beckham sen beni msnde engelledinmi peki??yoooooooo sen açık değilsinki ben çevrimdışıyım a ma sen onlien değilsin
merhaba kardeşleriş yerinden kayıt yaptırıyorum. 19:00-19:30 gibi online olabilirm.. o zamana kadar turnuva başlamzsa ben de varım. başlarsanız bu turnuvaya dahil etmeyiniz. sonraki turnuvaya kayıt yaptırırım artık.. saygılarhopeful[email protected]
Alıntı yapılan: Hamza - 02 Şubat 2007, 14:53:10Alıntı yapılan: devil - 02 Şubat 2007, 14:49:41turnuva kaç kişilik olacakçoğunluk nasil isterse ona göre bir format belirleyeceğiz kardeşim . daha fazla vakit kaybetmeden bu konuda anketimizi açiyorum ok kardesım umarım dunku gıbı bı organızasyon olmaz:)