Hamza big sexyn msnde yok çıkmıyoda.Bende beklemekten sıkıldım artık.Diğer turda sansızlık oldu.Yine bekledim.Bu sefer ben çıkıyorum.Hepinize mutlu maçlar.
HAMZA MSNYE GELSENE SENDEN BİŞEY İSTİCEM ACİL GELİRMİSİN BEKLİYORUM 2 DAKKALIK BİŞEY
Alıntı yapılan: masumtilki - 30 Ocak 2007, 20:20:16HAMZA MSNYE GELSENE SENDEN BİŞEY İSTİCEM ACİL GELİRMİSİN BEKLİYORUM 2 DAKKALIK BİŞEYsihirbaz kardeşim beni bekliyor gürkan . maçimi bitirir bitirmez sana döneceğim kardeşim
HAMZA EĞER ABDULLAH VE BİG SEXYN YOKSA ONLARIN YERİNE BEN GİREYİMMİ TEKRARDAN TURNUVAYA
Alıntı yapılan: masumtilki - 30 Ocak 2007, 20:22:12HAMZA EĞER ABDULLAH VE BİG SEXYN YOKSA ONLARIN YERİNE BEN GİREYİMMİ TEKRARDAN TURNUVAYA ikisi birden yoksa girebilirsin elbette fakat bigsexykn , yari finalleri belirlemeden önce online olursa malesef seni dahil edemeyiz kardeşim
hamza lütfen msne gelirmisin kardeşim acil işlerim var ve seni bekliyorum
Alıntı yapılan: Hamza - 30 Ocak 2007, 20:23:08Alıntı yapılan: masumtilki - 30 Ocak 2007, 20:22:12HAMZA EĞER ABDULLAH VE BİG SEXYN YOKSA ONLARIN YERİNE BEN GİREYİMMİ TEKRARDAN TURNUVAYA ikisi birden yoksa girebilirsin elbette fakat bigsexykn , yari finalleri belirlemeden önce online olursa malesef seni dahil edemeyiz kardeşim TAMAM HAMZA ÇEYREK FİNALLER İÇİN SON SAAT 20:45 DİMİ