Alıntı yapılan: Hamza - 25 Ocak 2007, 20:05:03Alıntı yapılan: nadir - 25 Ocak 2007, 20:03:51valla bilemiyorum hamza acelem var sonra yapsak olmazmı işin acil değilse hemen hamachiden deneyelim nadir , turnuvamızın ağina gelir misin acil yaw sonra yapalım kusura bakmazsan
Alıntı yapılan: nadir - 25 Ocak 2007, 20:03:51valla bilemiyorum hamza acelem var sonra yapsak olmazmı işin acil değilse hemen hamachiden deneyelim nadir , turnuvamızın ağina gelir misin
valla bilemiyorum hamza acelem var sonra yapsak olmazmı
hamza aç da ben giremirom siteye sony_harun oalrakta giremirom az önce ben fabregas oalrak girdm Fabreags deil baş harfi küçüktü ondanmı acaba ama şu anda hiç giremiorum
ok hamza abi aç birde msne gel benimkinide Metehan yaparmısın baş harfi büyük ok mu ama msnyede gel
walla hamza olmadı ya kaş yapalım derken öz çıkardık resmen ben yeni üyelikmi alayım napim
Alıntı yapılan: мєтєнαη - 25 Ocak 2007, 20:13:39ok hamza abi aç birde msne gel benimkinide Metehan yaparmısın baş harfi büyük ok mu ama msnyede gel şu an hiç kimsenin nickini değiştiremiyorum mete . harunun nickini de Fabregas olarak yaptim fakat avatarinin üstünde halen sony_harun olarak yaziyor . daha önceden hiç böyle bir sorun yaşamiyorduk . problemimizi nasil çözeceğimizi smf forumlarinda soracağim birazdan . sorun hallolur hallolmaz hepinizin nickini değiştireceğim oke
hamza abi benim nicki değiştirimisin artık korsan olcak unutma hadi bekliyorum agam
Alıntı yapılan: Hamza - 25 Ocak 2007, 20:16:25Alıntı yapılan: мєтєнαη - 25 Ocak 2007, 20:13:39ok hamza abi aç birde msne gel benimkinide Metehan yaparmısın baş harfi büyük ok mu ama msnyede gel şu an hiç kimsenin nickini değiştiremiyorum mete . harunun nickini de Fabregas olarak yaptim fakat avatarinin üstünde halen sony_harun olarak yaziyor . daha önceden hiç böyle bir sorun yaşamiyorduk . problemimizi nasil çözeceğimizi smf forumlarinda soracağim birazdan . sorun hallolur hallolmaz hepinizin nickini değiştireceğim oke ok abi msne gelirmisin