hamza kardeşim burda hanzer ile oynarkenn ben kaleci ile a ile vrudum o bug sayılmaz dedin bende harunla oynarken öle yaptım oyundan çıktı öle yapma dedi o bug sayılır dedi bende oynadım o eğer kalcei ile a serbstse maçın tekrarlanmasını taleb ediyorumm
Alıntı yapılan: ugur_ugur - 07 Temmuz 2007, 23:12:04hamza kardeşim burda hanzer ile oynarkenn ben kaleci ile a ile vrudum o bug sayılmaz dedin bende harunla oynarken öle yaptım oyundan çıktı öle yapma dedi o bug sayılır dedi bende oynadım o eğer kalcei ile a serbstse maçın tekrarlanmasını taleb ediyorumm top elindeyken a ya basabilirsin kalede fakat top ayağindayken kalecinle " A " yapamazsin kardeşim . bu yasak
Alıntı yapılan: BALLACK - 07 Temmuz 2007, 23:15:11Alıntı yapılan: ugur_ugur - 07 Temmuz 2007, 23:12:04hamza kardeşim burda hanzer ile oynarkenn ben kaleci ile a ile vrudum o bug sayılmaz dedin bende harunla oynarken öle yaptım oyundan çıktı öle yapma dedi o bug sayılır dedi bende oynadım o eğer kalcei ile a serbstse maçın tekrarlanmasını taleb ediyorumm top elindeyken a ya basabilirsin kalede fakat top ayağindayken kalecinle " A " yapamazsin kardeşim . bu yasak öyleyseee eğerr nightla siteelr arassı maçında night hep öle yaptıııı itiraz ediyorumm o maç tekrarlancakk ozamn
ugur aldın sanırım cevabını agaHARUN : 6 - 4 : UGUR İİ MAÇTI AGA ELLERİNE SAGLIK HAMZA SENDEN REP FENRRKALDANDA KNTR TALEP EİDORM KNTÜRÜM YOK
Alıntı yapılan: ugur_ugur - 07 Temmuz 2007, 23:18:57Alıntı yapılan: BALLACK - 07 Temmuz 2007, 23:15:11Alıntı yapılan: ugur_ugur - 07 Temmuz 2007, 23:12:04hamza kardeşim burda hanzer ile oynarkenn ben kaleci ile a ile vrudum o bug sayılmaz dedin bende harunla oynarken öle yaptım oyundan çıktı öle yapma dedi o bug sayılır dedi bende oynadım o eğer kalcei ile a serbstse maçın tekrarlanmasını taleb ediyorumm top elindeyken a ya basabilirsin kalede fakat top ayağindayken kalecinle " A " yapamazsin kardeşim . bu yasak öyleyseee eğerr nightla siteelr arassı maçında night hep öle yaptıııı itiraz ediyorumm o maç tekrarlancakk ozamn defanstan a yapabilirsin kardeş oke. o yasak değil