Osc Çizik Üye
YA YAPMAYIN BÖYLE ŞEYLER ARKADAŞLAREĞER KÜFÜR FLN ETTİYSEPRİNT-SCREEN İLE ALIN KOYUN SİTEYE ALLA ALLA
Alıntı yapılan: bedmun - 01 Haziran 2007, 13:55:59DEVİL ETTİĞİ KÜFÜRLERİ GÖRÜYORSUN TERBİYESİZİN MAÇ.I YA TEKRAR OYNATIRSIN YA DA 3-0 BEN HÜKMEN ALDIM SEN BİŞİY YAP HADİ BEKLİORUM KARARI BEDMUN SİR_ŞAFAK YOK SENLE BEN YAPICAZ CEMALDE YENİ GELEN ADAMLA YAPICAK AMA BÖLE Bİ HAREKET YAYPMICAKSIN DELİKANLI GİBİ OYNICAN
DEVİL ETTİĞİ KÜFÜRLERİ GÖRÜYORSUN TERBİYESİZİN MAÇ.I YA TEKRAR OYNATIRSIN YA DA 3-0 BEN HÜKMEN ALDIM SEN BİŞİY YAP HADİ BEKLİORUM KARARI
YÜZBAŞI AKIN:7-5:BIG SEXYtebrikler ama her maçta bu kadar şanslı olmazsın orta sahadan her vuruşun gol oldu 1 gol frikik 2 gol ben ileri vururken adamına çarpıp kapıp attığın gol diğer 4 gol orta sahadan vuruş ve yapacak hiçbişeyim yok dediğim gibi 2 golde hatam vardı diğerlerine yapacak bişeyim yok 5 gol atıp yeniliyosam bunda benim suçum yok inşallah diğer maçlarda da bu kadar şanslı olursun diğer turlarda başarılar
Alıntı yapılan: big sexy - 01 Haziran 2007, 13:59:33YÜZBAŞI AKIN:7-5:BIG SEXYtebrikler ama her maçta bu kadar şanslı olmazsın orta sahadan her vuruşun gol oldu 1 gol frikik 2 gol ben ileri vururken adamına çarpıp kapıp attığın gol diğer 4 gol orta sahadan vuruş ve yapacak hiçbişeyim yok dediğim gibi 2 golde hatam vardı diğerlerine yapacak bişeyim yok 5 gol atıp yeniliyosam bunda benim suçum yok inşallah diğer maçlarda da bu kadar şanslı olursun diğer turlarda başarılar
o kadar küfürü ben de desem çarpılırım tabi cemal özletme bizi