sero ve hamza ordamısınız maçınızı yapıcakmısınızbu gece bitsin lütfen maçların yarına aksamasını istemiyorum ege ve bigsexykn sizde hemen yapın maçlarınızı lütfen
GFB_SERO : 9 - 4 : HAMZAMaçtan önce bi kaç atışma yaptık . Kavaga ettik . İki takımın tarftarları kawga etti ama maç fair-play çercevesi altında geçti . Tebrik ederim hamza . Sende çok güzel oyndın . İlerdeki turnuvalrada başarılar dilerim kardeşim
Alıntı yapılan: gfb_sero - 23 Aralık 2006, 22:51:36GFB_SERO : 9 - 4 : HAMZAMaçtan önce bi kaç atışma yaptık . Kavaga ettik . İki takımın tarftarları kawga etti ama maç fair-play çercevesi altında geçti . Tebrik ederim hamza . Sende çok güzel oyndın . İlerdeki turnuvalrada başarılar dilerim kardeşim ellerine sağlik kanka . harika bir maçti gerçekten . tam 14 gol izledik . final maçında başarilar dilerim . benim için al bu kupayi
Alıntı yapılan: Hamza - 23 Aralık 2006, 22:53:30Alıntı yapılan: gfb_sero - 23 Aralık 2006, 22:51:36GFB_SERO : 9 - 4 : HAMZAMaçtan önce bi kaç atışma yaptık . Kavaga ettik . İki takımın tarftarları kawga etti ama maç fair-play çercevesi altında geçti . Tebrik ederim hamza . Sende çok güzel oyndın . İlerdeki turnuvalrada başarılar dilerim kardeşim ellerine sağlik kanka . harika bir maçti gerçekten . tam 14 gol izledik . final maçında başarilar dilerim . benim için al bu kupayi Ayıpsın kankicim . Benim taraftarlar maçtan önce senin kafanı yarmışlar ama k.bakma artık . Hadi senin için alıcam kupayı