Alıntı yapılan: gfb_sero - 23 Aralık 2006, 19:31:13Alıntı yapılan: Hamza - 23 Aralık 2006, 19:30:12Alıntı yapılan: gfb_sero - 23 Aralık 2006, 19:28:13Aga guruplu daha güzel yaw . Herkezle maç yapma fırsatın oluyo bence daha çekişmeli olur . Saat daha 7 30 bence gruplu daha güzel olur bende gruplu olmasini istiyorum fakat eleme usülüne göre yapmak durumundayiz . saat şu anda 19.30 ve gruplu yaptiğimiz takdirde bu gece turnuvamızı tamamlayamayabiliriz [/quote ]Ya aga hangi ffc yi gününde tamamladık Allah aşkına sölermisin o da doğru Evet beyler grup yapalım grup . Daha zevkli olur
Alıntı yapılan: Hamza - 23 Aralık 2006, 19:30:12Alıntı yapılan: gfb_sero - 23 Aralık 2006, 19:28:13Aga guruplu daha güzel yaw . Herkezle maç yapma fırsatın oluyo bence daha çekişmeli olur . Saat daha 7 30 bence gruplu daha güzel olur bende gruplu olmasini istiyorum fakat eleme usülüne göre yapmak durumundayiz . saat şu anda 19.30 ve gruplu yaptiğimiz takdirde bu gece turnuvamızı tamamlayamayabiliriz [/quote ]Ya aga hangi ffc yi gününde tamamladık Allah aşkına sölermisin o da doğru
Alıntı yapılan: gfb_sero - 23 Aralık 2006, 19:28:13Aga guruplu daha güzel yaw . Herkezle maç yapma fırsatın oluyo bence daha çekişmeli olur . Saat daha 7 30 bence gruplu daha güzel olur bende gruplu olmasini istiyorum fakat eleme usülüne göre yapmak durumundayiz . saat şu anda 19.30 ve gruplu yaptiğimiz takdirde bu gece turnuvamızı tamamlayamayabiliriz [/quote ]Ya aga hangi ffc yi gününde tamamladık Allah aşkına sölermisin
Aga guruplu daha güzel yaw . Herkezle maç yapma fırsatın oluyo bence daha çekişmeli olur . Saat daha 7 30 bence gruplu daha güzel olur
TURNUVAMIZIN FORMATI ARTIK BELİRLENDİ 16KİLİ&PLAY-OFFHAMZA ABİ KURALARI ÇEKEYİMMİ ARTIK
GRUPLU OLSUN YAW
Ya aga çoğunluk grup istiyo . Hem ben eleme dedim yanlışlıkla
Anketi sıfırlıyım mi
Alıntı yapılan: gfb_sero - 23 Aralık 2006, 19:40:06Anketi sıfırlıyım mi sakın hee