Osc Çizik Üye
BENCE 32 IYI 40 KISILIK OLURSA KARISIKLIKLARDA ARTAR..
HAMZA ABI OZAMAN NEDEN ANKET ACIYORSUNUZ
Alıntı yapılan: ByKiLaVuZ - 19 Mayıs 2007, 13:46:45HAMZA ABI OZAMAN NEDEN ANKET ACIYORSUNUZ anketimiz yanliş zamanda açildi kardeşim . şu anda yeni bir anket açarsak açikta kalan katilimcilarimizin yanida bir çok kişi turnuvamızın 40 kişiyle düzenlenmesini isteyecektir bunun yaninda kimsenin böylesine büyük bir organizasyona katilamayip açıkta kalmasini istemiyorum
Alıntı yapılan: BALLACK - 19 Mayıs 2007, 13:48:37Alıntı yapılan: ByKiLaVuZ - 19 Mayıs 2007, 13:46:45HAMZA ABI OZAMAN NEDEN ANKET ACIYORSUNUZ anketimiz yanliş zamanda açildi kardeşim . şu anda yeni bir anket açarsak açikta kalan katilimcilarimizin yanida bir çok kişi turnuvamızın 40 kişiyle düzenlenmesini isteyecektir bunun yaninda kimsenin böylesine büyük bir organizasyona katilamayip açıkta kalmasini istemiyorum hamzaya katılıyorum ben bile açıkta kaldım bu iddaa yüzünden
Alıntı yapılan: Nightmare - 19 Mayıs 2007, 14:06:18Alıntı yapılan: BALLACK - 19 Mayıs 2007, 13:48:37Alıntı yapılan: ByKiLaVuZ - 19 Mayıs 2007, 13:46:45HAMZA ABI OZAMAN NEDEN ANKET ACIYORSUNUZ anketimiz yanliş zamanda açildi kardeşim . şu anda yeni bir anket açarsak açikta kalan katilimcilarimizin yanida bir çok kişi turnuvamızın 40 kişiyle düzenlenmesini isteyecektir bunun yaninda kimsenin böylesine büyük bir organizasyona katilamayip açıkta kalmasini istemiyorum hamzaya katılıyorum ben bile açıkta kaldım bu iddaa yüzünden benim yüzümden açikta kaldin kardeşim ya görmemişim mesajini kusura bakma