hamza abi ffc21 açaınca yöneticisi ben olcam dimiayrıca bunu 8 kişilik yapalım yoksa ffc19 gibi uzar gider ffc20 sabah yapıldığı için bitti ve baksana 12:30da başladı 18:30da bitti tam 6 saat
tamam konuşuruzda bölüm moderatörü ebn olcam dimi ben yönetcem dimi hamza abi
sağol hamza abi hadi hemen aç turnuvayı 2 arkadaşa söledim hemen kayıt olcaklar
Alıntı yapılan: мєтєнαη - 23 Aralık 2006, 15:54:14Alıntı yapılan: Hamza - 23 Aralık 2006, 15:51:51Alıntı yapılan: nadir - 23 Aralık 2006, 15:45:50hamza abi belki akşamki ffc ye katılamam herkese başarılar özür dilerim rahatsız ettim sizi şampiyon hamza [/b] tamam nadir , senin yerine mete katılsın o zaman . desteğinden ötürü teşekkür ederim . umarim özlediğim şampiyonluğa ulaşacağim bu sefer HAMZA ABİ BEN KATILAMIYACAĞİM BUGÜN PC TAM GÜN ABİMİN YARIN AMA TAN GÜN BENİM ABİM ŞUAN SİTESİYLE UĞTRAŞIYOR UPLOAD EDİYOR SİTESİNİ tamam mete , yarınki ffclere gelirsin o zaman
Alıntı yapılan: Hamza - 23 Aralık 2006, 15:51:51Alıntı yapılan: nadir - 23 Aralık 2006, 15:45:50hamza abi belki akşamki ffc ye katılamam herkese başarılar özür dilerim rahatsız ettim sizi şampiyon hamza [/b] tamam nadir , senin yerine mete katılsın o zaman . desteğinden ötürü teşekkür ederim . umarim özlediğim şampiyonluğa ulaşacağim bu sefer HAMZA ABİ BEN KATILAMIYACAĞİM BUGÜN PC TAM GÜN ABİMİN YARIN AMA TAN GÜN BENİM ABİM ŞUAN SİTESİYLE UĞTRAŞIYOR UPLOAD EDİYOR SİTESİNİ
Alıntı yapılan: nadir - 23 Aralık 2006, 15:45:50hamza abi belki akşamki ffc ye katılamam herkese başarılar özür dilerim rahatsız ettim sizi şampiyon hamza [/b] tamam nadir , senin yerine mete katılsın o zaman . desteğinden ötürü teşekkür ederim . umarim özlediğim şampiyonluğa ulaşacağim bu sefer
hamza abi belki akşamki ffc ye katılamam herkese başarılar özür dilerim rahatsız ettim sizi şampiyon hamza [/b]