Alıntı yapılan: Hamza - 23 Aralık 2006, 15:51:51Alıntı yapılan: nadir - 23 Aralık 2006, 15:45:50hamza abi belki akşamki ffc ye katılamam herkese başarılar özür dilerim rahatsız ettim sizi şampiyon hamza [/b] tamam nadir , senin yerine mete katılsın o zaman . desteğinden ötürü teşekkür ederim . umarim özlediğim şampiyonluğa ulaşacağim bu sefer HAMZA ABİ BEN KATILAMIYACAĞİM BUGÜN PC TAM GÜN ABİMİN YARIN AMA TAN GÜN BENİM ABİM ŞUAN SİTESİYLE UĞTRAŞIYOR UPLOAD EDİYOR SİTESİNİ
Alıntı yapılan: nadir - 23 Aralık 2006, 15:45:50hamza abi belki akşamki ffc ye katılamam herkese başarılar özür dilerim rahatsız ettim sizi şampiyon hamza [/b] tamam nadir , senin yerine mete katılsın o zaman . desteğinden ötürü teşekkür ederim . umarim özlediğim şampiyonluğa ulaşacağim bu sefer
hamza abi belki akşamki ffc ye katılamam herkese başarılar özür dilerim rahatsız ettim sizi şampiyon hamza [/b]
hamza abi akşamki ffc21in yöneticisi ben olacağım dimi???bana verceğini sölemiştin
hamza msnden yaz yapalım hemen...hazırım ben
Aga ben saat 9.00 gibi ffc varsa gelirim.
hamza uluslararsılig 5.hafatyı ne zaman açıklıcan bu sahabtı zannedersem ama bugün açıklarmısn
İsallah gelirim aga, sen var mısın?