Alıntı yapılan: BALLACK - 09 Mayıs 2007, 21:17:48Alıntı yapılan: kemal35 - 09 Mayıs 2007, 21:11:49hamza kardesim benim siteye bi baksan ordaki gibi icon verebilirim eger begenirsen site degisimi olur www.oyun-board.tr.cxbak hamza kardesim reklam amacli diil yanlis anlamateşekkür ederim kemal kardeşim .sitenizdeki iconlari burayada koymak istersem ben sana haber veririm msnden hamza msn deyım hadı ama
Alıntı yapılan: kemal35 - 09 Mayıs 2007, 21:11:49hamza kardesim benim siteye bi baksan ordaki gibi icon verebilirim eger begenirsen site degisimi olur www.oyun-board.tr.cxbak hamza kardesim reklam amacli diil yanlis anlamateşekkür ederim kemal kardeşim .sitenizdeki iconlari burayada koymak istersem ben sana haber veririm msnden
hamza kardesim benim siteye bi baksan ordaki gibi icon verebilirim eger begenirsen site degisimi olur www.oyun-board.tr.cxbak hamza kardesim reklam amacli diil yanlis anlama
Osc Çizik Üye
Alıntı yapılan: beşiktaşlı emre - 09 Mayıs 2007, 20:54:08herkese başarılar..Evren abi hoşgeldin. Msn deyim bekliyorum seni Hoşbuldum kardeş aranıza tekrar dönmekten büyük mutluluk duyuyorum.
herkese başarılar..Evren abi hoşgeldin. Msn deyim bekliyorum seni