Alıntı yapılan: Hamza - 22 Aralık 2006, 19:52:24Alıntı yapılan: masumtilki - 22 Aralık 2006, 19:50:59KURALARI EÇKTİM HAMZA ABİ BAK BAKALIM Bİ SORUN VARMIsorun var kardeşim . sana daha öncede söylediğim gibi turnuvamız play - off usulüne göre yapılacakti . çektiğin kuralar geçersizdir . eleme usulüne göre bir daha çek oke BEN ÇEKEYİM Mİ HAMZA ABİ NE DERSİN
Alıntı yapılan: masumtilki - 22 Aralık 2006, 19:50:59KURALARI EÇKTİM HAMZA ABİ BAK BAKALIM Bİ SORUN VARMIsorun var kardeşim . sana daha öncede söylediğim gibi turnuvamız play - off usulüne göre yapılacakti . çektiğin kuralar geçersizdir . eleme usulüne göre bir daha çek oke
KURALARI EÇKTİM HAMZA ABİ BAK BAKALIM Bİ SORUN VARMI
Alıntı yapılan: вє¢кнαм06 - 22 Aralık 2006, 19:52:52Alıntı yapılan: Hamza - 22 Aralık 2006, 19:52:24Alıntı yapılan: masumtilki - 22 Aralık 2006, 19:50:59KURALARI EÇKTİM HAMZA ABİ BAK BAKALIM Bİ SORUN VARMIsorun var kardeşim . sana daha öncede söylediğim gibi turnuvamız play - off usulüne göre yapılacakti . çektiğin kuralar geçersizdir . eleme usulüne göre bir daha çek oke BEN ÇEKEYİM Mİ HAMZA ABİ NE DERSİN gürkan çekecek birazdan beckham , bir dahakine sen çekersin
NESE ARKADAŞLAR SEROONUN KUSENİ BENİM YERİME KAYIT YAPABİLİR SORAYLA KUSENİNİ AYRI GRUPLARA KOYUN ÇÜNKÜ AYNI GRUPTAYIZ SEROYLA ÖZÜR DİLERİM OFF
Alıntı yapılan: amett - 22 Aralık 2006, 19:57:29NESE ARKADAŞLAR SEROONUN KUSENİ BENİM YERİME KAYIT YAPABİLİR SORAYLA KUSENİNİ AYRI GRUPLARA KOYUN ÇÜNKÜ AYNI GRUPTAYIZ SEROYLA ÖZÜR DİLERİM OFF [/b]arkadaşlar ameettin yerine gelecek arkadaş konusu ile ilgilenebilrimiyiz?=
Alıntı yapılan: mansiz26s - 22 Aralık 2006, 20:07:29Alıntı yapılan: amett - 22 Aralık 2006, 19:57:29NESE ARKADAŞLAR SEROONUN KUSENİ BENİM YERİME KAYIT YAPABİLİR SORAYLA KUSENİNİ AYRI GRUPLARA KOYUN ÇÜNKÜ AYNI GRUPTAYIZ SEROYLA ÖZÜR DİLERİM OFF [/b]arkadaşlar ameettin yerine gelecek arkadaş konusu ile ilgilenebilrimiyiz?=amett in yerine girecek olan arkadaşimiz kendi nicki ile kayit yaptirmadiği sürece turnuvamıza dahil olmasi kurallarimiza aykırı olduğundan ötürü , şu anda başka bir kayit beklemekten başka çaremiz yok kardeşim . şayet 10 dakika içerisinde herhangi bir yedek kayit gelmediği takdirde bir üst tura rakibin olmadiği için hükmen çikacaksin