FFC 19 YOKMU?
Osc Çizik Üye
nadir aranızda tartişmanizi forumumuza yansitmazsaniz memnun olacağim kardeşim .
Alıntı yapılan: Hamza - 20 Aralık 2006, 23:22:23nadir aranızda tartişmanizi forumumuza yansitmazsaniz memnun olacağim kardeşim . tamamda abi duyurular bölümüne ne yazdığını görmedin mi kürt kancığın atatürke küfreidolar birde gelmişler benim sitemi güya onlar hacklemiş ben onlara göstercem ama hack nasıl olduğunu allahın kürt kancıkları daha atatürkü tanımıyolar
Alıntı yapılan: nadir - 20 Aralık 2006, 23:26:06Alıntı yapılan: Hamza - 20 Aralık 2006, 23:22:23nadir aranızda tartişmanizi forumumuza yansitmazsaniz memnun olacağim kardeşim . tamamda abi duyurular bölümüne ne yazdığını görmedin mi kürt kancığın atatürke küfreidolar birde gelmişler benim sitemi güya onlar hacklemiş ben onlara göstercem ama hack nasıl olduğunu allahın kürt kancıkları daha atatürkü tanımıyolarsana sonuna kadar hak veriyorum nadir fakat tartişmanizi bu bölüm içerisinde yaparsaniz bundan diğer üyelerimizde rahatsiz olabilir . beni bu konu da anlayacağini umuyorum
^^^ FAST FUTBOL CUP 18 ^^^*** ŞAMPİYONU ***!!! SONY_HARUN !!!