SAYGIN AMA EFENDİ DEİL ...
Osc Çizik Üye
Alıntı yapılan: Nightmare - 23 Şubat 2007, 20:49:17Alıntı yapılan: cemalakko - 23 Şubat 2007, 20:46:56dostum maça asılmadımkı yoksa baya bi farklı olurdu skor.. yazı turayla cıkarttılar zqaten yarı fınale yoksa layık gormuyolardı ÇIKMASAYDIN BİLADER ZORLA MI ÇIKARDIK OYNAMIYOM DESEN BİR SÜRÜ YEDEK WAR ALALA ÇATTIK HA BUNADA cemal kardeşim sana teşekkür ediyorum bana hak verdiğin için.bütün ffc lerde aynı şey uygulandı deniliyor bide nasıl aynı şey uygulandıysa bazılarında yarı finaller rahat 2 günü buldu.ama bi 45 dk bile verilmedi.zaten yazı turayla iş yapıldığı için kazansamda içime sinmezdi.diyeceğim şu ki sen organizasyonu eleştirdiğinde sana maçını yapsaydın böyle olmazdı dediler halbuki sitye yezdık değiştirin eşleşmeyi diye ama kimse dinlemedi böyle ffc olmaz olsun
Alıntı yapılan: cemalakko - 23 Şubat 2007, 20:46:56dostum maça asılmadımkı yoksa baya bi farklı olurdu skor.. yazı turayla cıkarttılar zqaten yarı fınale yoksa layık gormuyolardı ÇIKMASAYDIN BİLADER ZORLA MI ÇIKARDIK OYNAMIYOM DESEN BİR SÜRÜ YEDEK WAR ALALA ÇATTIK HA BUNADA
dostum maça asılmadımkı yoksa baya bi farklı olurdu skor.. yazı turayla cıkarttılar zqaten yarı fınale yoksa layık gormuyolardı
Alıntı yapılan: big sexy - 23 Şubat 2007, 20:55:53Alıntı yapılan: Nightmare - 23 Şubat 2007, 20:49:17Alıntı yapılan: cemalakko - 23 Şubat 2007, 20:46:56dostum maça asılmadımkı yoksa baya bi farklı olurdu skor.. yazı turayla cıkarttılar zqaten yarı fınale yoksa layık gormuyolardı ÇIKMASAYDIN BİLADER ZORLA MI ÇIKARDIK OYNAMIYOM DESEN BİR SÜRÜ YEDEK WAR ALALA ÇATTIK HA BUNADA cemal kardeşim sana teşekkür ediyorum bana hak verdiğin için.bütün ffc lerde aynı şey uygulandı deniliyor bide nasıl aynı şey uygulandıysa bazılarında yarı finaller rahat 2 günü buldu.ama bi 45 dk bile verilmedi.zaten yazı turayla iş yapıldığı için kazansamda içime sinmezdi.diyeceğim şu ki sen organizasyonu eleştirdiğinde sana maçını yapsaydın böyle olmazdı dediler halbuki sitye yezdık değiştirin eşleşmeyi diye ama kimse dinlemedi böyle ffc olmaz olsunEVET YAW BUNLAR FİNALDE BERABERE KALINCADA YAZI TURA ATARLAR.. HIHIHI...
OYUNSİTENİZ.COM EN ÇOK FFC YAPILAN SİTELERDEN BİRİDİR VE EN İYİSİDİR NASIL YÖNTEM UYGULAYACAGINIDA KİMSEYE SORMAZ BEGENMİYEN GİDER BEGENEN BİZİMLE DEVAM EDER HİÇBİRŞEY ZORLA DEĞİLDİR....
sana bir soz soylicem ama kırılacaksınAlıntı yapılan: cemalakko - 23 Şubat 2007, 20:57:58Alıntı yapılan: big sexy - 23 Şubat 2007, 20:55:53Alıntı yapılan: Nightmare - 23 Şubat 2007, 20:49:17Alıntı yapılan: cemalakko - 23 Şubat 2007, 20:46:56dostum maça asılmadımkı yoksa baya bi farklı olurdu skor.. yazı turayla cıkarttılar zqaten yarı fınale yoksa layık gormuyolardı ÇIKMASAYDIN BİLADER ZORLA MI ÇIKARDIK OYNAMIYOM DESEN BİR SÜRÜ YEDEK WAR ALALA ÇATTIK HA BUNADA cemal kardeşim sana teşekkür ediyorum bana hak verdiğin için.bütün ffc lerde aynı şey uygulandı deniliyor bide nasıl aynı şey uygulandıysa bazılarında yarı finaller rahat 2 günü buldu.ama bi 45 dk bile verilmedi.zaten yazı turayla iş yapıldığı için kazansamda içime sinmezdi.diyeceğim şu ki sen organizasyonu eleştirdiğinde sana maçını yapsaydın böyle olmazdı dediler halbuki sitye yezdık değiştirin eşleşmeyi diye ama kimse dinlemedi böyle ffc olmaz olsunEVET YAW BUNLAR FİNALDE BERABERE KALINCADA YAZI TURA ATARLAR.. HIHIHI...
Alıntı yapılan: Nightmare - 23 Şubat 2007, 20:59:30OYUNSİTENİZ.COM EN ÇOK FFC YAPILAN SİTELERDEN BİRİDİR VE EN İYİSİDİR NASIL YÖNTEM UYGULAYACAGINIDA KİMSEYE SORMAZ BEGENMİYEN GİDER BEGENEN BİZİMLE DEVAM EDER HİÇBİRŞEY ZORLA DEĞİLDİR....
Xsideboy 4-1 Hamza