Hamza abi yeter artık şifremi ve süper modluğumu geri ver yoksa birdaha siteye girmiyeceğim söleyim ben yeter yaw bari nden oldugunu açıkla parmagında oynatıyon bizi galiba
Alıntı yapılan: Abdullah - 23 Şubat 2007, 20:31:00verdi cideen sen kaşındın
verdi cideen
Hamza abi geldim Nerdesin
siz girin maa hamza bana daha fazla - rep atmadan
Alıntı yapılan: metehan10 - 23 Şubat 2007, 20:31:07Hamza abi yeter artık şifremi ve süper modluğumu geri ver yoksa birdaha siteye girmiyeceğim söleyim ben yeter yaw bari nden oldugunu açıkla parmagında oynatıyon bizi galiba estağfurullah meteciğim ne alakasi var . sana nedenini şu anda gerçekten açıklayamam fakat bir müddet daha bu şekilde kalmak durumundasin . beni anlayişla karşılamani umuyorum
Alıntı yapılan: Hamza - 23 Şubat 2007, 20:32:23Alıntı yapılan: metehan10 - 23 Şubat 2007, 20:31:07Hamza abi yeter artık şifremi ve süper modluğumu geri ver yoksa birdaha siteye girmiyeceğim söleyim ben yeter yaw bari nden oldugunu açıkla parmagında oynatıyon bizi galiba estağfurullah meteciğim ne alakasi var . sana nedenini şu anda gerçekten açıklayamam fakat bir müddet daha bu şekilde kalmak durumundasin . beni anlayişla karşılamani umuyorum Hamza abi bak yalnız bugün vermezsen bozuşuruz bak vallaha küserim seninle yarın pc yi ben oynucam ve bu account ile geçiremem