Alıntı yapılan: Hamza - 23 Şubat 2007, 21:11:30Alıntı yapılan: metehan10 - 23 Şubat 2007, 21:10:07Hamza abi bak yalnız bugün vermezsen bozuşuruz bak vallaha küserim seninle yarın pc yi ben oynucam ve bu account ile geçiremem metehan nesi var bu account ' un . bir kaç gün daha idare et bir şey olmaz Hamza abi hayır olmaz o zmn msnye gel neden oldugunu söle belki birkaç gün daha idare edebilirim ama yalnız ben msjımı çoğaltcam ve yetkilerim yükselecek abi ya olmaz böyle bugün ver eğer istedigim yetkileri vereceksen kullanim yani
Alıntı yapılan: metehan10 - 23 Şubat 2007, 21:10:07Hamza abi bak yalnız bugün vermezsen bozuşuruz bak vallaha küserim seninle yarın pc yi ben oynucam ve bu account ile geçiremem metehan nesi var bu account ' un . bir kaç gün daha idare et bir şey olmaz
Hamza abi bak yalnız bugün vermezsen bozuşuruz bak vallaha küserim seninle yarın pc yi ben oynucam ve bu account ile geçiremem
FİNAL TOPİCİNİ AÇIYORUM BEYLER...
YA ben bunla cnaım msj atmak istemiyor içimde bir isteksizlik var valla
Hamza Abi Alla Aşkına Ffc 31 İ Açta üye olalım...
Alıntı yapılan: xsideboy - 23 Şubat 2007, 21:17:40Hamza Abi Alla Aşkına Ffc 31 İ Açta üye olalım... açiyorum kardeşim . rakibin burada ise siz maçiniza girin ben seni kayit ederim . geldiğin zaman kaydini onaylarsin
Evt rep olur Metehan gönder rep ok o zmn bişe dicem bunla biraz flood yapim sen öbürüne aktar o mesajları ok