NİGHTMARE SENİ UÇURURUM DİKLİK YAPMA ISTER.. BEN İSTENMEDİĞİM ZAMAN DEİL İSTEDİĞİM ZAMAN GİDERİM...
Hamza abi bak yalnız bugün vermezsen bozuşuruz bak vallaha küserim seninle yarın pc yi ben oynucam ve bu account ile geçiremem
Alıntı yapılan: cemalakko - 23 Şubat 2007, 21:07:21NİGHTMARE SENİ UÇURURUM DİKLİK YAPMA ISTER.. BEN İSTENMEDİĞİM ZAMAN DEİL İSTEDİĞİM ZAMAN GİDERİM... bak cemallakko yiyosa gel kapışalım ben sanal alem de laf yapcak adam deilim seni bu hayattan silerim burda kavga etmiyelim yeri deyil
koyun can derdinde kasap et hesabı
Alıntı yapılan: metehan10 - 23 Şubat 2007, 21:10:07Hamza abi bak yalnız bugün vermezsen bozuşuruz bak vallaha küserim seninle yarın pc yi ben oynucam ve bu account ile geçiremem metehan nesi var bu account ' un . bir kaç gün daha idare et bir şey olmaz
Alıntı yapılan: Nightmare - 23 Şubat 2007, 21:10:36Alıntı yapılan: cemalakko - 23 Şubat 2007, 21:07:21NİGHTMARE SENİ UÇURURUM DİKLİK YAPMA ISTER.. BEN İSTENMEDİĞİM ZAMAN DEİL İSTEDİĞİM ZAMAN GİDERİM... bak cemallakko yiyosa gel kapışalım ben sanal alem de laf yapcak adam deilim seni bu hayattan silerim burda kavga etmiyelim yeri deyil sakinlesin biraz