Alıntı yapılan: rdgnblt - 23 Şubat 2007, 18:42:038 de başlıyo bi saat 15 dk var 7 deilmi yaa eger 8 se rahat rahat oynarım
8 de başlıyo bi saat 15 dk var
abi şu anda maçı yapmayan var mı biz cemalakko ile maça giriyoruz ama acayip kasıyor hiç oynayamıyoruz eşleşmeyi değiştiremezmiyiz
erdoğan 3nightmare 1arkadaşı tebrik ederim güzel maçtı üçüncü golü nasıl yedi bilmiyorum panik yaptı sanırım arada ben de atıyorum kendi kaleme neyse güzel maçtı
Bu turnuvada harun yok emin adımlarla ilerliyorum tum ffc lerden beni harun eledi
Alıntı yapılan: rdgnblt - 23 Şubat 2007, 19:19:42erdoğan 3nightmare 1arkadaşı tebrik ederim güzel maçtı üçüncü golü nasıl yedi bilmiyorum panik yaptı sanırım arada ben de atıyorum kendi kaleme neyse güzel maçtı fifa 98 den beri fifa oynuyorum ilk defa kendi kaleme gol attım kaderde buda varmış ben barçayı aldıgımda rakip man utd oldugu zaman hep kaybederim ztn farkındaysan bir tek senle oynarken man utd alıyodum erdogan barça alam dedim ....
Alıntı yapılan: Nightmare - 23 Şubat 2007, 19:27:41Alıntı yapılan: rdgnblt - 23 Şubat 2007, 19:19:42erdoğan 3nightmare 1arkadaşı tebrik ederim güzel maçtı üçüncü golü nasıl yedi bilmiyorum panik yaptı sanırım arada ben de atıyorum kendi kaleme neyse güzel maçtı fifa 98 den beri fifa oynuyorum ilk defa kendi kaleme gol attım kaderde buda varmış ben barçayı aldıgımda rakip man utd oldugu zaman hep kaybederim ztn farkındaysan bir tek senle oynarken man utd alıyodum erdogan barça alam dedim .... yalan atma olm geçen ben mençıstırı aldım a.q fark attın ya