Osc Çizik Üye
Alıntı yapılan: nadir - 10 Aralık 2006, 15:05:11Alıntı yapılan: nadir - 09 Aralık 2006, 21:13:39Alıntı yapılan: CapsLock - 09 Aralık 2006, 21:06:31 beste güzel tebrikler agammm .... !! iyi maçtısaol kardeş bende böle futbolla ilgili beste çok hepsi benim uydurmam mesela bi tane ronaldinhoya uydurmuştum geçenlerde o süper mesela hamza abi bi bölüm açarsa veya izin verirse sitedeki herkese futbolla ilgili bestelerimi yayınlamak isterimbestemi okudun mu hamza abibesten çok güzel nadir . umarim bu performansini devam ettirek elde edeceğin şampiyonluklar ile daha bir çok beste yazarsin . başarilarinin devamını diliyorum
Alıntı yapılan: nadir - 09 Aralık 2006, 21:13:39Alıntı yapılan: CapsLock - 09 Aralık 2006, 21:06:31 beste güzel tebrikler agammm .... !! iyi maçtısaol kardeş bende böle futbolla ilgili beste çok hepsi benim uydurmam mesela bi tane ronaldinhoya uydurmuştum geçenlerde o süper mesela hamza abi bi bölüm açarsa veya izin verirse sitedeki herkese futbolla ilgili bestelerimi yayınlamak isterimbestemi okudun mu hamza abi
Alıntı yapılan: CapsLock - 09 Aralık 2006, 21:06:31 beste güzel tebrikler agammm .... !! iyi maçtısaol kardeş bende böle futbolla ilgili beste çok hepsi benim uydurmam mesela bi tane ronaldinhoya uydurmuştum geçenlerde o süper mesela hamza abi bi bölüm açarsa veya izin verirse sitedeki herkese futbolla ilgili bestelerimi yayınlamak isterim
beste güzel tebrikler agammm .... !! iyi maçtı
şarkı sözleri bölümünde yazabilirisin besteni
Alıntı yapılan: Hamza - 10 Aralık 2006, 15:20:46şarkı sözleri bölümünde yazabilirisin besteni tamam abi uluslararası ligi ne saman açacan
Alıntı yapılan: nadir - 10 Aralık 2006, 15:39:25Alıntı yapılan: Hamza - 10 Aralık 2006, 15:20:46şarkı sözleri bölümünde yazabilirisin besteni tamam abi uluslararası ligi ne saman açacanbirazdan açacağim nadir , sen de katilacak misin ?
^^^ FAST FUTBOL CUP 13 ^^^*** ŞAMPİYONU ***!!! NADİR !!!