ya beyler benle devil oyanaymıroz çok kasıor beni başkası ile devili ide başkası ile eşleştirin yoksaoynanmıorwallaonda donmuor ama bende tuşlar geç işlior bastıktan 2 sn sonra işlior ve oynayamıorm
Alıntı yapılan: Fabregas - 17 Şubat 2007, 17:47:08ya beyler benle devil oyanaymıroz çok kasıor beni başkası ile devili ide başkası ile eşleştirin yoksaoynanmıorwallaonda donmuor ama bende tuşlar geç işlior bastıktan 2 sn sonra işlior ve oynayamıormAYNI ŞEY BENDE DE OLDU KARDEŞİM
Alıntı yapılan: Fabregas - 17 Şubat 2007, 17:47:08ya beyler benle devil oyanaymıroz çok kasıor beni başkası ile devili ide başkası ile eşleştirin yoksaoynanmıorwallaonda donmuor ama bende tuşlar geç işlior bastıktan 2 sn sonra işlior ve oynayamıormharun kardeşim istersen sen abdullahla oyna , beckham da deville oynasin
Alıntı yapılan: korsan06 - 17 Şubat 2007, 17:49:53Alıntı yapılan: Fabregas - 17 Şubat 2007, 17:47:08ya beyler benle devil oyanaymıroz çok kasıor beni başkası ile devili ide başkası ile eşleştirin yoksaoynanmıorwallaonda donmuor ama bende tuşlar geç işlior bastıktan 2 sn sonra işlior ve oynayamıormAYNI ŞEY BENDE DE OLDU KARDEŞİM şimdi napıcaz
Alıntı yapılan: Hamza - 17 Şubat 2007, 17:50:40Alıntı yapılan: Fabregas - 17 Şubat 2007, 17:47:08ya beyler benle devil oyanaymıroz çok kasıor beni başkası ile devili ide başkası ile eşleştirin yoksaoynanmıorwallaonda donmuor ama bende tuşlar geç işlior bastıktan 2 sn sonra işlior ve oynayamıormharun kardeşim istersen sen abdullahla oyna , beckham da deville oynasin ben apocan la oynarımda bekımla devil ilkti zaten onlarda kastıgı için benle devil yaptık bendede oldu devilde sorun var belliki nasıl olcak ben apo ile oynarım hay hay
Alıntı yapılan: Fabregas - 17 Şubat 2007, 17:50:47Alıntı yapılan: korsan06 - 17 Şubat 2007, 17:49:53Alıntı yapılan: Fabregas - 17 Şubat 2007, 17:47:08ya beyler benle devil oyanaymıroz çok kasıor beni başkası ile devili ide başkası ile eşleştirin yoksaoynanmıorwallaonda donmuor ama bende tuşlar geç işlior bastıktan 2 sn sonra işlior ve oynayamıormAYNI ŞEY BENDE DE OLDU KARDEŞİM şimdi napıcaz acaba bede mi sorun var diyecem ama harunla yaptığımız önceki maçlarda hiçbir sorun yaşanmadı
Alıntı yapılan: devil - 17 Şubat 2007, 17:51:58Alıntı yapılan: Fabregas - 17 Şubat 2007, 17:50:47Alıntı yapılan: korsan06 - 17 Şubat 2007, 17:49:53Alıntı yapılan: Fabregas - 17 Şubat 2007, 17:47:08ya beyler benle devil oyanaymıroz çok kasıor beni başkası ile devili ide başkası ile eşleştirin yoksaoynanmıorwallaonda donmuor ama bende tuşlar geç işlior bastıktan 2 sn sonra işlior ve oynayamıormAYNI ŞEY BENDE DE OLDU KARDEŞİM şimdi napıcaz acaba bede mi sorun var diyecem ama harunla yaptığımız önceki maçlarda hiçbir sorun yaşanmadıkardeş maça girmeden önce açık olan tüm programlari kapatiyor musun ?
ceyrek fınal ne zaman bellı olur hamza ben cıkacam cunku
Alıntı yapılan: яєαρєя - 17 Şubat 2007, 17:53:57ceyrek fınal ne zaman bellı olur hamza ben cıkacam cunku bu iki karşılaşma dişinda , tüm maçlar oynandi kardeşim . isterseniz bir üst turu belirleyelim şimdi , diğer iki maçin galibine göre daha sonra eşleşmeleri editleriz