kardeşim ben çıkıyorum yarına sarktı belliki uyudun yarın yaparz o zaman sakın benide yokum falan diye elemeye kalkmayın kaç saattir ben uğraşıyorum seni bulmak için öğlen girerim ben iyi geceler herkese
iki tarafada gönülden başarılar ii olan kazansın fair play zaten maçda hamza varsa o maçta sorun olmaz walla yensede yenilsede örnek oyuncu
Alıntı yapılan: Fabregas - 16 Şubat 2007, 23:59:45iki tarafada gönülden başarılar ii olan kazansın fair play zaten maçda hamza varsa o maçta sorun olmaz walla yensede yenilsede örnek oyuncu teşekkür ederim harun kardeşim , bu lafları hak edecek kadar örnek biri olduysam sizlere , ne mutlu bana !
iki tarafada başarılar
Alıntı yapılan: Hamza - 17 Şubat 2007, 00:32:08Alıntı yapılan: Fabregas - 16 Şubat 2007, 23:59:45iki tarafada gönülden başarılar ii olan kazansın fair play zaten maçda hamza varsa o maçta sorun olmaz walla yensede yenilsede örnek oyuncu teşekkür ederim harun kardeşim , bu lafları hak edecek kadar örnek biri olduysam sizlere , ne mutlu bana ! tabi hamza sen örnek bir admin,örnek bir fifacısın..
BAŞARILAR BEYLER
İki tarafa da başarılar dilerim...
hamza kardeşim saat 15 oldu nerdeyse hala yoksun ne zaman yapacaz biz bu maçı [email protected] ben seni ekledim