HAMZA BENCE 24 KİŞİLİK ŞAMPİYONLAR LİGİ DAHA GÜZEL ÖYLE YAPALIM
Alıntı yapılan: respectmare - 09 Şubat 2007, 16:25:49HAMZA BENCE 24 KİŞİLİK ŞAMPİYONLAR LİGİ DAHA GÜZEL ÖYLE YAPALIM katılıyorum dah fazla yapıp bok etmeyek güsl olcak derken :S
ergin67[email protected]
Alıntı yapılan: amett - 09 Şubat 2007, 16:26:57Alıntı yapılan: respectmare - 09 Şubat 2007, 16:25:49HAMZA BENCE 24 KİŞİLİK ŞAMPİYONLAR LİGİ DAHA GÜZEL ÖYLE YAPALIM katılıyorum dah fazla yapıp bok etmeyek güsl olcak derken :Ssiz bilirsiniz beyler , ama böylesine önemli bir turnuvamızı bana kalırsa 32 kişilik yaparsak daha zevkli olacaktir . isterseniz 4-5 dakika daha bekleyelim . zaten bu süre zarfinda torbalari belirleyeceğim . eğer kayitlarimiz hızlı bir şekilde 30 ' a yaklaşirsa dediğim formatta yapalim diyorum , siz ?
Yok yaw ne 32 kişiliği 128 kişilik dev turnuva düzenliyelim ozmn 32 kişi olmuşkan 24 kişilik en iyisidr
Alıntı yapılan: ergin67 - 09 Şubat 2007, 16:28:01ergin67[email protected]25. kayitsin kardeşim . turnuva formatimiza göre sende dahil olabilirsin . izlemede kal
benim fikrim , birinci turu 32 kişilik play - off usulüne göre düzenleyelim bu turda mağlup olanlar uefa ' ya , kazanan takimlarda şampiyonlar ligine gitsin ve katilimcilarimizi ait olduklari kulvarlara göre 16 kişilik dörder gruplara ayıralim. bu gruplardan elenenlerde silver cup ' a gitsinler . bu kupayi ben uydurdum maksat elenen katilimcilarimiz da turnuvamıza devam etsinlerbu format hakkında fikir ve görüşlerinizi bekliyorumTURNUVAMIZI BU ŞEKİLDE DÜZENLEYECEKSEK SON 8 KAYİTA İHTİYACİMİZ OLUYOR
Alıntı yapılan: Hamza - 09 Şubat 2007, 16:28:35Alıntı yapılan: amett - 09 Şubat 2007, 16:26:57Alıntı yapılan: respectmare - 09 Şubat 2007, 16:25:49HAMZA BENCE 24 KİŞİLİK ŞAMPİYONLAR LİGİ DAHA GÜZEL ÖYLE YAPALIM katılıyorum dah fazla yapıp bok etmeyek güsl olcak derken :Ssiz bilirsiniz beyler , ama böylesine önemli bir turnuvamızı bana kalırsa 32 kişilik yaparsak daha zevkli olacaktir . isterseniz 4-5 dakika daha bekleyelim . zaten bu süre zarfinda torbalari belirleyeceğim . eğer kayitlarimiz hızlı bir şekilde 30 ' a yaklaşirsa dediğim formatta yapalim diyorum , siz ? walla hamza nezmndır kayıt yapılmıyo bence hemen çek hazır 24 kişiyiz çok beklemeyede gerekk yoq yani